https://imgix.femina.dk/media/38c15d45f61b4da38b1296f3c197f5e1.jpg
Skønhed

2 kvinder har testet Lancôme Visionnaire Serum – se resultaterne her

17. januar 2012
af Charlotte Hallbæck
I efteråret efterlyste FEMINA en række kvinder, der havde lyst til at teste Lancômes nye Visionnaire Serum for os. Nu har de udvalgte kvinder haft produkterne som en del af deres skønhedsrutine i en måned – her kan du læse deres testresultater

TESTDELTAGER 1:

https://imgix.femina.dk/legacy/media/4afedb790bb14887baac9ab6288d01d4.jpg

Dorthe Arnstrup, 57 år, fra Fredensborg


Beskriv din hudtype?
Min hud i ansigtet er kedelig, tør, rynket og sart. Det har den altid været, men nu, efter et vægttab på 60 kg, er der også blevet for meget af den.

Hvad bruger du af hudplejeprodukter i forvejen?
Jeg har "plejet" mit ansigt med vand og sæbe og creme af den ene eller anden slags - hvad der nu lige var på tilbud... Ofte Niveas, men fornylig har jeg dog købt L'óreals Revitalift 10 Total Repair, men har endnu ikke set nogen forbedring.

Sådan er det gået - 4 uger efter Dorthe startede med at bruge Lancôme Visionnaire Serum:
Så er der gået 4 uger med påsmørelsen af Lancôme Vissionaire Serum, som jeg har brugt i mit ansigt hver dag, morgen og aften, siden jeg modtog serummet. Jeg nyder at bruge det og kommer hver gang Niveas dagcreme ovenpå, både morgen og aften.

Men hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg ikke, der er sket den store forandring i huden. Men udgangspunktet var også slemt, så det tager nok sin tid at rette op på mange års forsømmelse af hudpleje.

Jeg synes dog, min hud føles lidt blødere og mindre stram, men linjerne er der altså stadig. Jeg har aldrig haft særlig synlige porer, så der kan jeg i sagens natur ikke se nogen forskel. Jeg håber på, at der vil ske flere forbedringer, som kan ses, når jeg har brugt flasken op.

Hvilken hudtype har du? Test dig selv

TESTDELTAGER 2:

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ac715a073ee1435393d6eb5190b06f75.jpg

Nina Mogensen, 53 år, fra Valby

Beskriv din hudtype?
Min hud er fra naturens side lidt fedtet og den har også en tendens til at blive meget rød ind imellem - særligt, når jeg er ude i vind og vejr.

Hvilke bruger du af hudplejeprodukter i forvejen?
Jeg bruger ikke nogen anti-age produkter i forvejen. Jeg bruger en god dagcreme fra Lancôme til kvinder 50+ og ellers ikke ret meget mere, da jeg synes, de gode cremer er en stor og dyr investering.

Sådan er det gået - 4 uger efter Nina startede med at bruge Lancôme Visionnaire Serum:
Jeg syntes serummet fra Lancôme er et godt produkt. Jeg har dog altid holdt meget af Lancôme´s produkter og synes, der er andre af deres produkter, der er fuldt ud lige så gode. Visionnaire Serum har mindsket min tørre hud, selvom jeg har været meget ude i vind og vejr i de fire uger, testen har varet.

Jeg har fået at vide af andre, at huden ser ud, som om jeg har været i solen, så det må jo være fordi, den har fået mere glød. Huden er blevet mere spændstig, men samtidig er de rynker jeg har, blevet mindre markante. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c7ffc03800f54b13b9244c0668904e62.jpg

Lancôme Visionnaire Serum koster 525 kr./30 ml., 725 kr./50 ml. og kan købes landet over.

Læs også