https://imgix.femina.dk/media/bddab71b978e45b794eb1c203e77631d.jpg
Stil

Shop online og støt din yndlingssag med dit køb

26. marts 2012
af Charlotte Hallbæck
YouMeShopping er et nyt site, der giver dig mulighed for at netshoppe og samtidig støtte en god sag. Det koster dig ikke noget, og du vælger selv, hvilken organisation, du vil støtte

Vil du gerne give et bidrag til et velgørende formål, og har du samtidig også et veludviklet shoppegen? Så skal du læse videre!
YouMeShopping er en ny webshop, hvor du automatisk donerer et beløb til velgørenhed, hver gang du køber et produkt.

Hver uge får du masser af tilbud på udvalgte varer, og det smarte er så, at dit køb automatisk udløser en donation til velgørenhed. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone ekstra, og du vælger selv hvilken organisation, du vil støtte.

Når du tilmelder dig YouMeShopping, modtager du én gang om ugen en email med ugens rabatter. Når du ser noget, du kan lide, slår du til ved at logge ind og følge linket til forhandlerens webshop, hvor du indtaster den rabatkode, du får oplyst. Så får du rabat og en hjælpeorganisation efter dit valg får en donation.

Du vælger blandt 25 hjælpeorganisationer (bl.a. Care, AidsFondet og foreningen Cancerramte Børn) og du kan som medlem altid følge med i hvor mange donationer, de enkelte organisationer får.

YouMeShopping drives af 100 % frivillig og ulønnet arbejdskraft, og projektet er startet af en række tunge erhvervsfolk (bl.a. Thomas Adamsen, stifter af Pilgrim Smykker og Jakob Blom, én af idémagerne bag DSB's Harry-figur), der skal gøre en forskel for danske virksomheder og hjælpeorganisationer.

Læs mere på www.youmeshopping.dk

Læs også