https://imgix.femina.dk/media/2ba8cd034c5146328fafb5349d252225.jpg
Stil

Shop mode og mere på tværs af landegrænser

29. november 2011
af Redaktionen
Det behøver ikke længere at være uoverskueligt og tidskrævende at shoppe tøj, sko, accessories og andre varer på tværs af landegrænser. 421shop er en ny og anderledes online shopping søgemaskine, med et bredt udvalg af varer og mærker fra seks forskellige lande.

421shop ønsker at kombinere de økonomiske og tidsmæssige fordele som nettet kan give, ved at tilbyde et hurtigt overblik over flere landes onlinebutikkers udvalg og vilkår på én gang. Søgemaskinen 421shop tilbyder varer fra over 1000 udvalgte onlinebutikker og omkring 10.000 high-end, mainstream og niche mærker i forskellige prisklasser, inden for de mest solgte og efterspurgte varer på nettet.

- Der findes mange muligheder for at søge efter shopping på nettet i dag, men meget få søgemaskiner og shopping websites tilbyder muligheden for at søge efter online shopping i flere lande på en gang. De fleste søgemaskiner og shopping websites fokuserer typisk på nationale onlinebutikker, og udvalget er som regel begrænset, eller uden stillingtagen til butikkernes udbud, udvalg og prisniveau generelt, udtaler Thomas Winter fra 421shop.

421shop har samlet onlinebutikker fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Italien.

Sammenlign og spar tid og penge
Det er ofte uoverskueligt at handle på nettet - især i udenlandske onlinebutikker. Priser på levering, antal dages returret, betalingsmuligheder og om onlinebutikken leverer til ens land, er ofte informationer man først bliver oplyst om ved afslutningen af et køb. Disse informationer vises på 421shop, så brugeren hurtigt kan sammenligne butikkernes vilkår. Man vil hurtigt opdage, at mange varer findes i et langt større udvalg end det der findes på andre søgemaskiner og shopping websites, samt at der kan spares helt op til 50-60 % på forskellige varer.

Læs også