shape
Annonce
Stil

Shape-guide: Fremhæv dine former

5. maj 2017
ANNONCE
Få det bedste frem i dine former med det rigtige shapewear. Fremhæv din silhuet, og løft, form og fremvis dine kvindelige former på bedst mulig vis med bløde blonder og sensuelle detaljer. Vi guider dig til, hvordan du kan forme din figur, ligesom du ønsker.

Bryst

Ønsker du, din barm skal syne større eller mindre? Triumphs Shapewear har både bh’er, der toner din barm ned eller skubber og former barmen, så den syner større med en smuk kavalergang. Minimizer-bh’en reducerer barmen optisk med en hel størrelse, mens en bh med bøjle og fyld giver en flot runding på barmen.

Tip
Barmen ændrer sig hele tiden i forhold til vægt, alder og graviditet, så du kan roligt regne, med at omkreds og skålstørrelse ændrer sig med tiden.

True Shape Sensation, bh med minimizereffekt, C-G 70-95, 399 kr.
True Shape Sensation, maxitrusse, 38-48, 229 kr.

Airy Sensation, bh med bøjle og fyld, B-E 70-90, F 70-85, 399 kr.
Airy Sensation, højtaljet trusse, 36-48, 379 kr.

Talje

Skab en flot og velformet figur med en bodydress, highwaist-panty eller en formgivende bodystocking. De elegante shapewearstyles er alle i formgivende materiale, der på et øjeblik glatter både mave og talje og samtidig understreger dine feminine kurver perfekt.

True Shape Sensation, bh med bøjle og fyld, B-E 70-85, 399 kr.
True Shape Sensation, højtaljet trusse, 38-46, 349 kr.

Numse

Med et par shaping-trusser, en underkjole eller en bodystocking kan du opstramme og løfte din bagdel. Shapewear strammer målrettet din silhuet op og giver en flottere figur med sensuelle feminine former. Med fokus på mave, talje og bagdel strammer shapewear blidt din figur op, giver en velformet bagdel og får dit tøj til at sidde perfekt.

Tip
Gør maxitrussen elegant og feminin. Gå efter fine blonder eller skarpe snit.

Contouring Sensation, bodystocking med bøjle, B-E 75-90, 599 kr.
Magic Boost, bodydress, S-XL, 579 kr.

Læs også