https://imgix.femina.dk/media/30c0330ae50a4fa0a49f97d1e217fece.jpg
Stil

Sexet lingeri til små numser

1. juni 2011
af Redaktionen
Klæd din numse med undertøj der fremhæver den bedst muligt

Når det kommer til påklædning er det ikke kun det yderste lag vi bekymrer os om, skal sidde godt og passe til vores kroppe. En anden vigtig del er nemlig undertøjet.

Undertøjet er afgørende
Undertøjet er jo på mange måder også afgørende for, om det yderste tøjlag sidder godt på os, og derfor er det bestemt ikke ligegyldigt hvad du vælger.
Men hvad kan vi egentlig gøre for at fremhæve vores kropsdele bedst muligt, hvis vi skal være i udelukkende undertøj?

Læs også: Sov dig slank

En fast og lidt større numse
Vores Q model Lykke udtaler om sin numse: "Min numse måtte gerne være fastere, men jeg er alligevel glad for den", og vi giver her nogle tips til hvilke undertøj du med fordel kan vælge, hvis du ligesom Lykke, gerne vil have en faster og større numse.

Q Modellen
Q's undertøjsmodel på dette billede hedder Lykke, er 29 år og bor i Malmø med sin kæreste og 2 børn. Hendes trussestørrelse er 36.

Sådan gør du
Når du har en lille numse, og gerne vil have at den visuelt skal syne af lidt mere, så er trusser med flæser et rigtigt fint valg.
Du kan eventuelt prøve nogle af de shorts der har skumindlæg bag på, de giver en flot og naturligt struttende numse og du kan bruge dem under alt slags tøj.

Læs også: Guide - få det bedste ud af din figur

Lommer
Generelt giver lommer på hofter og bagdel mere volumen til bagpartiet, og du kan med fordel vælge bukser og nederdele med læg.
Kombinerer du samtidig dette med skinnende stoffer på underdelen, så vil din bagdel også fremstå visuelt større.


Sæt kulør på
tilværelsen med
88 Palette

Læs også: Det giver flest rynker

Læs også