https://imgix.femina.dk/media/article/candice_huffine.jpg
Stil

Se videoen og billederne: Hun var den første plus size model i Pirelli Calendar

22. marts 2017
af Christina Forsberg
Vidste du, at sexede Candice Huffine var den første plus size model, der prydede siderne på den legendariske Pirelli Calendar i 2015? Wauw, siger vi bare – se selv i videoen og på billederne herunder.

Den har betaget både kvinder og (måske mest?) mænd i næsten et halvt århundrede. The Pirelli Calendar er ikke bare en kalender, men KALENDEREN! Den udkommer kun i et begrænset oplag: Cirka 20.000 eksemplarer, der ikke bliver sat til salg i offentligheden, men sendt ud til personer på en yderst hemmelig VIP-liste.

Nogle af verdens største modefotografer som bl.a. Mario Testino, Annie Leibovitz, Richard Avedon og Stephen Meisel har foreviget nogle af verdens smukkeste kvinder på yderst sexede billeder – og det er et af højdepunkterne i en models karriere, når hun poserer i denne famøse kalender.

Læs også: Se videoen: Hun er den mest kurvede model i Sports Illustrated's Swimsuit Edition's historie

Fremtiden er kurvede modeller

I 2015 fik kalenderen så deres første plus size model på vovede billeder i fetish-stil. Det var gudesmukke Candice Huffine, der er en str. 44-46. Model og forfatter Sophie Dahl var dog model i kalenderen allerede i 1998, men hun var ikke karakteriseret officielt som plus size model.

Billederne er skudt af fotografen Stephen Meisel, der selv valgte sine tolv favorit-modeller – herunder altså Huffine, der er en 33-årig amerikansk model med et imponerende cv. Bl.a. har hun været i Vogue, Harper’s Bazaar, V Magazine og på forsiden af italiensk Vogue – som også blev fotograferet af Meisel.

I magasinet Nylon fortæller Huffine, at hun er glad for, at Pirelli Calendar bare gjorde det: Kom en kurvet model blandt de andre topmodeller - uden at gøre et større nummer ud af det.

Læs også: Plus size modellen Laura: Sådan bliver du plus size model

”Det handler ikke om størrelse. Det handler om at hylde super sexede kvinder på billeder, der bare er sensuelle og uimodståelige. Jeg synes, det siger meget om fremtiden. Når Pirelli viser kurvede modeller, så er det blåstemplet og godkendt – så er det bare sådan, det også bliver fremover. Det nye normale”.

I videoen herunder kan du se Candice Huffine på skydningen og høre hende fortælle om optagelserne til The Pirelli Calendar.

Læs også: 17 plus size modeller du bør følge på Instagram

Læs også