Køkken på budget
Stil

Se Julies cool løsning: Nyt køkken på budget

7. september 2017
af Signe Munk Lund
Foto: Tia Borgsmidt
Hos kommerciel redaktør på Femina, Julie Rosendahl, er et hvidt køkken næsten tabu. Det bliver for kedeligt, synes hun, og vælger i stedet en cool, men billig køkkenløsning, så det nemt kan laves om, når hun bliver træt af det.

Stilskift i dit køkken? Se hvordan fede fronter gør hele forskellen

Mere inspiration til dit køkken: Feminas store køkkengalleri

Julies køkken på budget

Det har det kostet:

Elementer fra IKEA: 17.000 kr.

Hvidevarer: 11.500 kr.

Bordplade fra Reform: 18.000 kr.

I alt: 46.500 kr.

Den lille spiseplads

Julies køkken på budget

Parret har valgt at undlade elementer i et hjørne af køkkenøen, så der er blevet en lille spiseplads.

Køkkenet er Ekestad fra Ikea. Barstolene er fra Bolia. Bordpladen er sort linoleum. Hylden er fra String, og buketten er kunstige blomster fra Abigail.

Detaljer der tæller

Køkken på budget
Fra venstre:
  • Planter, kunst og farve på væggene er med til at gøre køkkenet til alt andet end et hvidt og sterilt rum. Tavlen på væggen er en gammel menutavle fundet på et loppemarked. Reolen er fra String og planterne fra Greenify.
  • For enden af den store ø er der monteret bøjler med kroge fra Ikea, så der kan hænge forskelligt køkkengrej. Skærebrættet er fra Andersen Design, og håndklædet er fra Ferm Living.
  • Der er valgt sort vask og sort armatur, så det matcher den sorte linoleumsbordplade. Skærebræt fra Andersen Design, marmorbræt fra House Doctor, armatur fra Ikea, hylde fra Ikea, rosa bøtte fra Søstrene Grene.

En varm stemning med eg

Julies køkken på budget
Køkkenøen har lidt karakter af en stor kommode midt i rummet, synes Julie. Hvilket er med tll at skabe en hyggelig stueagtig stemning. Køkkenet er i eg, da det skaber en varm stemning.

En enkelt væg er malet bordeaux, men resten er malet med grå kalkmaling fra Jotun. Det giver struktur og liv til væggene.

Bliv inspireret til Julies cool stil i galleriet herunder

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også