Triump giver dig 3 gode tips til bryster, der savner fylde
Annonce
Stil

Savner du fylde i brysterne? Her er de 3 bedste tips til dig

13. oktober 2016
af ANNONCE
Hvis du har født børn, eller haft et vægttab, kender du nok til følelsen af, at brysterne ligesom ikke helt er som før. Den udfordring kender undertøjseksperten heldigvis alt til, så hun har gode råd og tips i ærmet til os.

1. Få en fitting

Det virker jo logisk, men alligevel er vi mange, der ikke lige får målt op, om bh-størrelsen har ændret sig efter en fødsel eller et vægttab. Og det har den ofte. Mange kvinder ændrer sig både på omkreds og skålstørrelse. Hvis du får lavet en ny fitting er chancen for, at du får den helt rigtige størrelse og bh-type med hjem, meget større.

Læs også: De bedste tips til dig med store bryster

2. Form brystet med lidt hjælp

Det er typisk fylde, vi savner, når vi har født eller tabt os – og i særdeleshed den der runde, smukke form på brystet. Her Triumphs Liftup-bh god, da dens vattering løfter barmen og giver den en smuk runding i toppen.

Læs også: De bedste tips til dig med små bryster

3. Brug eventuelt shapewear

For de fleste af os betyder forandringen i kroppen også, at kroppen er blevet lidt blødere. Og her kan shapewear måske være et hit, der glatter silhuetten ud og lige tager de der buler og folder, undertøj ellers ofte kan lave. Shapewear er især flot under en kjole.

Se undertøjsekspertens tips & gode råd i videoen her

Truimph har bh'en der passer til dig

Læs også