øreringe
Stil

Sådan finder du øreringe, der klæder dig

6. juni 2017
af Julie Blichfeld og Katinka Svarstad
Du har garanteret tjek på, hvilke bukser der klæder din bagdel, om du ser bedst ud i grøn eller rød, og hvilket par sko der får dine ben til at se skønnest ud. Men har du nogensinde tænkt over, hvilken type øreringe der klæder dig bedst? V guider dig til at finde det helt rette par til din ansigtsform, øjn- og hårfarve.

SÅDAN FINDER DU ØRERINGE, DER PASSER TIL DIT ANSIGT

Din ansigtsform

Hjerteformet Det hjerteformede ansigt er kendetegnet ved en spids hage og bredde ved tindingerne. Er du indehaver af denne ansigtsform, vil både de runde og dråbeformede øreringe klæde dig fantastisk. Tænk i at vælge øreringe, som har tyngde i bunden, da det skaber en flot dynamik til dit ansigt. Firkantet Er dit ansigt lige bredt ved tinding og kæbe, så hører dit ansigt til den "firkantede" kategori. Klase-øreringe og dråbeformede øreringe vil derfor være smukke til dig, mens du skal undgå store, kantede øreringe. Creoler bløder din ansigtsform en smule op, så de kan også være det optimale valg til dig. Rundt Er dine kinder runde, og er bredden fra pande til hage nogenlunde samme længde, som afstanden mellem dine ører, er dit ansigt rundt. Lange, slanke øreringe vil stråle på dig, mens du skal undgå store, tunge hoops.
LÆS OGSÅ: Disse øreringe slanker dit ansigt

Din hårfarve

Mørkt Er du udstyret med en mørk manke, så vælg guld og mørke sten, da de mørke sten vil stråle op til dit mørke hår, og guldet vil give en god glød. Lyst Har du fornøjelsen af et par lækre, lyse lokker, vil sølv og lyse sten understrege dit blonde hår på fineste vis.

Din øjenfarve

Blå Er du indehaver at et par blå øjne, så tænk over at vælge øreringe, der enten lægger sig op ad din øjenfarve, eller som er en komplementærfarve til dine øjne. I dit tilfælde vil øreringe med blålige sten derfor være smukt. Komplementærfarven til blå er orange, så øreringe med orange sten eller i gyldne nuancer vil uden tvivl også være lækkert til dig. Brune Øreringe med brune/gyldne sten er smukt til dig, da disse farver lægger sig op ad din øjenfarve. Men også komplementærfarven lilla, vil uden tvivl gøre sig flot til dig og dine skønne øjne. Grønne Dine (sjældne) grønne øjne skinner ekstra meget, hvis du vælger øreringe med grønne sten eller finder et par med rødlige sten, som er komplementærfarven til grøn. Vær ikke bange for at gå all in på begge farver. SE MED I GALLERIET HERUNDER OG FIND DET PERFEKTE PAR ØRERINGE TIL NETOP DIT ANSIGT
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også