https://imgix.femina.dk/media/ca1629685d4543b29f5fe88b7fa0c7ca.jpg
Stil

Odd Molly kommer til Danmark

19. marts 2010
af Charlotte Hallbæck
Det svenske luksusmærke Odd Molly åbner nu sin første butik i Danmark

Det svenske luksusmærke Odd Molly har en stor fanskare i Danmark, men indtil nu har udvalget af items været begrænset, da mærket kun er blevet solgt i andre butikker.

Men nu kan københavnere og andre hardcore fans godt glæde sig, for i midten af april åbner Odd Molly sin første butik i midten af København. Butikken bliver "kun" nummer 3 i rækken af butikker ejet af firmaet, hvoraf den første er placeret i Stockholm, og den anden åbner nu på fredag d. 19 i Los Angeles i det trendy West Hollywood.

Den danske butik slår dørene op i Sværtegade, som i forvejen rummer hippe forretninger som Joe & the Juice, Zoo Bar og modebutikken Norr. Butikken bliver helt specielt sammensat til brandet, og derfor har Odd Molly mulighed for at vise hele bredden i kollektionen med supplerende produkter.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/f457a268b57a4f4f917ddba37ef7d9cc.jpg

Odd Molly har flere gange arbejdet sammen med den danske supermodel Helena Christensen, som er blevet brugt til kampagner og shows, hvor hun understøtter Odd Molly´s identitet, som glamourøs luksushippie. Som et naturligt supplement til tøjet har Odd Molly lanceret en solbrillelinje og en suncare-serie.

Læs også