https://imgix.femina.dk/media/90573f2a47d74aef859d13ae742b1e21.jpg
Stil

Nyt designtalent: Elise Gettliffe

9. november 2011
af Muuse.com
Elise Gettliffes arbejde er gennemsyret af fantasifuldhed, glæde og overraskende kontrasterende elementer. Nu har du mulighed for at købe hendes eksklusive, skræddersyede tøj på nettet. Se et udvalg af kollektionen her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c774218415604387833514ec53033e86.jpg

Elise Gettliffe, som er uddannet designer ved Royal Academy of Fine Arts Antwerp, har for første gang lanceret en kvindekollektion kaldet Wandering. Elise har som designer allerede tiltrukket opmærksomhed fra forskellige fashionfora og har modtaget ros fra alternative modekilder såsom magasinet Dazed Digital.

Elise puster nyt og teatralsk liv i sit arbejde, med designs der bringer cirkus til gaden. Hendes arbejde er gennemsyret af fantasifuldhed, glæde og overraskende kontrasterende elementer. Hver sæson udforsker hun forskellige stofmaterialer. Det grafiske har haft stor indflydelse i Elises designs og er blevet hendes kendetegn, med fokus på farver, print og tråde.

Som et af verdens top fem modeskoler har Royal Academy of Fine Arts Antwerp igennem årene udklækket en række af anerkendte designere som Dries Van Noten og Martin Margiella. Vi formoder, at også Elise Gettliffe vil blive et velkendt navn fra Antwerp i modeverdenen.

Elises styles vil være mulige at bestille i en limited edition serie af 20 stykker. Tøjet er produceret af MUUSE, en online butik og tøjproducent, som sælger skræddersyet designertøj fra de største nyuddannede designtalenter.

Læs mere om Elise og bestil hendes designs på muuse.com

Se et udvalg af Elise Gettliffes kollektion i galleriet herunder

Læs også