https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1333-modeuge-primaer.jpg
Stil

Modeugen - Se de største tendenser

12. august 2013
af Majbritt Olsen
Vi har netop sagt farvel til en fantastisk modeuge, hvor mange forskellige – små som veletablerede designere fik præsenteret deres fine SS14-kollektioner. Og selvom der går lidt inden vi her på redaktionen skal arbejde med tøjet og de nye tendenser, så har vi alligevel set nærmere på hvad den nye sæson byder på.

Selvom det ikke er revolutionerende tendenser de danske designere sendte ned af podierne denne gang, så var det stadig flotte, inspirerende shows og vi glæder os til at få fingrene i de nye fine kollektioner og få sat FEMINAs fingeraftryk på diverse SS14-looks, som vi fra januar præsentere dig for i bladet. Kan du ikke vente, kan du allerede nu se alle de cool catwalk-tendenser her.

Tendenser Spring/Summer 2014

https://imgix.femina.dk/1333-modeuge-print.jpg

#1 Kalejdoskop
Vi har allerede set lidt til Kalejdoskop-tendensen denne sæson, men der kommer meget mere af det næste forår, så du kan trygt investere allerede nu, for det bør ikke forlade dit klædeskab foreløbigt. Selvom du sagtens kan mikses med andet, så er det klart mest coolt at, skabe et helt look med denne trend.
Designers Remix, Asger Juel Larsen, Moonspoon Saloon, Wood Wood, Henrik Vibskov

https://imgix.femina.dk/1333-modeuge-hvid.jpg

#2 Hvid
Hvid er og bliver den evige fine tendens, når SS-kollektionerne ser dagens lys og selvom der er rigtig meget i kombination med sort denne sæson og næste, så har vi alligevel valgt at sætte fokus på den hvide, for mange designere sendte det ene stærke, hvide look efter det andet ned af podierne på de fine modeller.
Mark Kenly Domino Tan, Bruunns Bazaar, Whiite, By Malene Birger, Veronica B. Vallenes

https://imgix.femina.dk/1333-modeuge-farver.jpg

#3 Farver
Der er masser af farver på tapetet, ved forårets kommen. Heldigvis bliver man kun glad af det og hvor vi tidligere har set pasteller, blog-farver og print-farver for hver sæson, så er der denne sæson ingen regler for, hvordan vi skal gå med farver. Så det er bare med at investere en mas.

Bibi Chemnitz,Whiite, Marimekko, Mark Kenly Domino Tan, Designers Remix

https://imgix.femina.dk/1333-modeuge-printt.jpg

#4 Print
Ligesom med farver er der masser af print i SS14-kollektionerne og igen er der ikke en facitliste over hvordan vi skal gå klædt i print. Det er jo dejlig nemt, for så kan du nemt sætte dit eget præg. om du kun vil gå i print fra top til tå eller mikse det med stærke farver, pasteller eller non-colours.
Veronica B. Vallenes, Marimekko, Bruuns Bazaar, Moonspoon Saloon, Designers Remix

https://imgix.femina.dk/1333-modeuge-enkelhed.jpg

#5 Enkelthed
Det enkelte rene snit går aldrig af mode, men i disse sæsoner er der særligt fokus på det. Taknemligt at style med og så ser det bare sofistikeret og lækkert ud. Perfekt til jobgarderoben og andre rene looks både til din hverdag og til en mere festlig lejlighed. Farven nude og grå er vigtige spiller i denne tendens, så start evt. med at investere i disse toner.
Whiite, Henrik Vibskov, Asger Juel Larsen, Est. 1995 Benedikte Utzon, Veronica B. Vallenes

https://imgix.femina.dk/audi_1.jpg

Audi stillede endnu engang en cool bil til rådighed, så vi kunne nå alle shows under modeugen.

Læs også