https://imgix.femina.dk/media/article/1406-tendens-prim-ny.jpg
Stil

Modeugen 2014 - se de største tendenser

3. februar 2014
af Moderedaktionen
Modeugen er netop veloverstået. Se de største tendenser her og bliv opdateret på hvad efterårsgarderoben bringer

Vi kan netop se tilbage på en veloverstået modeuge, hvor alle de nye AW14-kollektioner blev præsenteret med pomp og pragt. Vi har de seneste modeuger set en tendens til lidt mere sikre kollektioner og ikke mindst mere dæmpede shows. Derfor var det med begejstring at vi kunne opleve AW14-kollektionerne med fornyet energi og endnu flere satsninger.

https://imgix.femina.dk/1406-tendens-bil.jpg
Peugeot stillede en cool 508’er til rådighed hele ugen og uden den, ville vi på ingen måde have kunne nå vores meget stramme show-program, så tak til Peugeot! LÆS OGSÅ: Modeuge 2014: Kom med FEMINA backstage #1 LYSE TONER De lyse toner er fantastiske at se i efterårskollektionerne, da det næsten altid er de mørke der vinder. Oven i købet er de mikset med metallisk sølv, som giver et løft til looket. Det gode ved denne tendens er, at du kan genbruge de lyse styles fra din forår- og sommergarderobe, så du kan holde budgettet nogenlunde.
https://imgix.femina.dk/1406-tendens-lyse-toner.jpg

Henrik Vibskov, Wackerhaus, Stine Goya, Munthe, Designers Remix

#2 TERN

Tern er en af de tendenser, som så småt så dagens lys i efteråret. Her i foråret kommer der endnu mere af det og næste efterår vover vi at påstå, at tern er uundgåeligt. Så overvejer du allerede nu at investere i de fine linjer, så gør det endelig for du kommer ikke til at fortryde.

https://imgix.femina.dk/1406-tendens-tern.jpg

Ganni, Wood Wood, Designers Remix, Bruuns Bazaar, By Malene Birger

#3 FARVE Heldigvis kommer der flere farver til efteråret og fra at der har været lidt mere pang på, så er viften bredere nu og derfor er der både pangfarver og mere dæmpede toner. Men fortvivl ikke hvis du er til de mere grå og mørke toner – disse kan sagtens mikses med farver eller stå for sig selv.
https://imgix.femina.dk/1406-tendens-farve.jpg

Baum und Pferdgarten, white, Munthe, Wood Wood, By Malene Birger

#4 PELS Der har været en del fokus på pels de sidste par vintre og heldigvis forsætter det. De fleste designere har valgt at arbejde i rigtigt pels, men der fås et bredt udvalg af fine kunstpelse, hvis ikke lige du er til de rigtige. Det giver et vildt look og så holde de heldigvis også på varmen.
https://imgix.femina.dk/1406-tendens-pels-ny.jpg

Benedikte Utzon, Kopenhagen Fur, Freya Dalsjø, Anne Sofie Madsen, by Malene Birger

#5 ARMY Den armygrønne farve var der flere designere der præsenterede os for ved denne modeuge og her er det vigtigt at understrege at det er farven der er i fokus og ikke hele uniforms-univers, som vi ellers har set det de tidligere sæsoner. Dejligt at se denne skønne farve på en ny måde.
https://imgix.femina.dk/1406-tendens-army.jpg

Stine Goya, Munthe, Bruuns Bazaar, Ivan Grundahl, Designers Remix

#6 SORT/HVID Den klassiske sort/hvid kombination er og bliver et elsket element i moden og det holder stadig max. Heldigvis findes der et hav af udgaver, så om du er til prikker, mønstre eller grafiske linjer, så burde der være en sort/hvid kombi, som passer lige netop til dig.
https://imgix.femina.dk/1406-tendenser-sort-hvid.jpg

Wackerhaus, Ivan Grundahl, henrik Vibskov, Baum und Pferdgarten, Stine Goya

LÆS OGSÅ: Modeuge 2014: Kom med FEMINA backstage

Læs også