modeuge
Stil

Modeuge: Se de største tendenser 2016

10. februar 2016
af Moderedaktionen
Den københavnske modeuge er netop slut, og fine farver, prints og nye stærke silhuetter er nogle af de ting, som vi glæder os til at proppe klædeskabet med til efteråret 2016.

# Efterårets FARVER

https://imgix.femina.dk/1606-modeuge-farver-ny.png

Nu skal der endelig til at være masser af farver i garderoben, når vi rammer efteråret. Og selv om vi ikke kan se os fri af de grå og sorte nuancer, så kommer der masser af juvelfarver som bordeauxrød, grøn og petroleumsblå. Også armygrøn, kastanjebrun og en snert af lyserød bliver en del af farvepaletten næste sæson. Vi glæder os allerede.

Catwalk: By Malene Birger

Kampagne: Mos Mosh, InWear, ,MbyM, Secon Female, Nümph

#Efterårets PRINT

https://imgix.femina.dk/1606-modeuge-print.png

Mønster og print kommer der masser af næste sæson, og egentlig er der ikke en rød tråd i det, for der er både prints med store og små blomster, paisley-mønster, grafiske prints og illustrative prints. Og så er byder moden på masser af farver - og særligt de brændte nuancer, som vi glade for her på FEMINA.

Catwalk: Henrik Vibskov, Lovechild 1979, Stasia

Kampagne: Stine Goya, Soaked in Luxury, MbyM, Modström

# Efterårets STRIBER

https://imgix.femina.dk/1606-modeuge-striber.png

Striber er en sikker vinder i sommergarderoben, men nu ser det ud til, at vi også skal bruge dem endnu mere i efterårsgarderoben. Både de smalle sømandsstriber, men også de bredere striber er repræsenteret, ligesom de både kan gå på langs og på tværs. Igen er der masser af farver tænkt ind også på striberne.

Catwalk: Henrik Vibskov, Birger Christensen

Kampagne: Dagmar, Second Female, Modström

#Efterårets nye LOOK

https://imgix.femina.dk/1606-modeuge-the-look.png

Noget af det du bør gå efter til efteråret er masser af pels – både som jakker, frakker og veste. Al pels – også meget gerne fake-fur. Det transparente look kommer der også endnu mere af i form af blonder og chiffon. Desuden er der masser af culottes i mange af kollektionerne, men særligt stumpebukser og gerne med et lille svaj er et hit.

Catwalk: Ganni, By Malene Birger, Jesper Høvring & Great Greenland, Birger Christensen

Kampagnebilleder: Dagmar, Second Female, Rabens Saloner

Se, hvordan du allerede nu kan shoppe efterårets tendenser – klik her

Kia Motors Danmark stillede en cool Kia Carens til rådighed, så vi kunne nå et stramt program med masser af fine shows og gode messer. Kia.com

https://imgix.femina.dk/1606-modeuge-bil.png

Læs også