Udsalgsfund
Stil

Modebrevkasse: Hvad er klogt at købe på udsalg (så jeg undgår fejlkøb)?

23. januar 2019
af moderedaktionen
Foto: PR
Vi kan let lade os rive med af tilbudsskilte og gode rabatter, når januarudsalget starter, men hvis du virkelig vil have noget for pengene, så skal du tænke dig om, inden du svinger dankortet. Her guider moderedaktionen dig til, hvordan du gør de bedste kup på udsalg.

Spørgsmål:

Der er udsalg i butikkerne lige nu, men jeg ender tit med at købe noget, jeg egentlig ikke har brug for. Så hvad er gode ting at gå efter?

Michelle, 32 år.

Løsning:

I stedet for at shoppe det, du umiddelbart finder interessant, når du går i butikken, så tænk mere praktisk.

Det smarte valg er at gå efter de kvalitetsvarer, som ofte koster lidt ekstra, såsom uld, kashmir, silke og andre fine materialer. Det er ting, der vil holde for evigt i din garderobe og på længere sigt er godt for miljøet.

Udover gode materialer er det også en perfekt anledning til at købe dine basisitems, som T-shirts, blazere, jeans og skjorter – altså de ting, du bruger på daglig basis.

Tip: Inden du bevæger dig ud på udsalg, kan du med fordel finde ud af på butikkernes webshops, hvilke ting du går efter. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvilke ting, du gerne vil have med hjem – så du blot skal prøve tingene på, når du står i butikkerne, der ofte er varme, stressende og fyldt med mennesker.

Du skal undgå:

Mange kommer til at købe nye trends på udsalg, men der er grund til, at de ting er på udsalg. Tendenser er meget ”nu og her”-præget, og holder tit ikke mere en end enkelt sæson. Skal du endelig købe en tendens-præget ting, så køb den, når du ser den, og fordi du virkelig ikke kan lade være.

8 gode udsalgsfund lige nu

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også