helle
Mode

Vi elsker de sko, Helle Thorning-Schmidt havde på til dronningens nytårskur

4. januar 2024
af Benedikte Brix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
I stormens bidende kulde er den tidligere statsminister naturligvis forberedt fra top til tå, når dronning Margrethe holder sin sidste nytårskur som regent.

Varm og – som altid – fashionabel. Helle Thorning-Schmidt beviser til årets nytårskur hos dronning Margrethe, at hun har styr på outfittet.

For ikke nok med, at den tidligere statsminister er dukket op på Christiansborg i en yderst elegant, snehvid robe med skinnende blomstertryk og hvid pels. Hun har naturligvis også skelet til vejret og klædt sig på derefter.

I et opslag på Instagram afslører Helle Thorning-Schmidt selv, hvad der gemmer sig under kjolen:

Et par bamsestøvler.

– Sidste audiens med dronningen for at ønske godt nytår og sige et simpelt tak. En speciel morgen, og vejret betød alternativ tænkning vedrørende fodtøjet, skriver Helle Thorning-Schmidt på Instagram.

De bløde, forede støvler med flad sål er både komfortable og holder fødderne varme, og en fornem nytårskur skal altså ikke afholde Helle fra at være praktisk anlagt på turen derhen.

Inden hun trådte ind på Christiansborg, skiftede hun dog til en elegant sølvsko med høj hæl – som altså fik besøg af et par varme fusser, takket være de moderigtige bamsestøvler.

Se opslaget, hvor Helle Thorning-Schmidt viser udvalget af fodtøj frem, her:

Artiklen blev først bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også