Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mode

Line Kirsten: Det at være mor, bliver forbundet med at være lidt "kedelig". Men jeg kan gå i lige præcis det tøj, jeg vil

5. marts 2024
Af Christoffer Mygind Juul
Foto: Ally
Se andet afsnit af feminas videoserie På Vrangen her.

Du kender hende måske for podcasten ’KH Mor’, måske for sine tider som radiovært eller for sin dedikation til teater og bøger, som hun deler flittigt ud af på Instagram.

I andet afsnit af videoserien På vrangen besøger vært Christoffer Mygind Juul podcastvært Line Kirsten Nikolajsen, der åbner op for et klædeskab med kjoler, der har mange år og historier på bagen, viser strikkeprojekter frem og fortæller om sin fascination af visible mending, så tøjet holder længere.

På Vrangen

Tøj er ikke bare tøj. Det er verdenshistorie, det er kulturelle koder og det er personlige minder. Gennem otte afsnit tager vært Christoffer Mygind Juul dig med hjem til kendte danskere, der lukker dig ind i deres garderober og fortæller historierne bag deres tøj. Mød blandt andre Rosa Lund med power suits, der gemmer på politiske budskaber, drag queen Betty Bitchslap med glimmer, nitter og parykker og podcastvært Line Kirsten med sit livslange forhold til strik.

Se alle afsnit på Femina.dk eller i Ally-appen

Læs også