Vintertøj
Annonce
Mode

Hold varmen: 5 items til din garderobe

8. januar 2024
Annonce for Fransa
Striktrøjer, lag på lag og gode jeans er uundværlige i denne sæson. Find inspiration til sæsonens garderobe, der hjælper dig med at holde varmen, mens vi venter på foråret.
Logo

Temperaturen er stadig lav, men vi begynder så småt at gå de måneder i møde, hvor vi kan opdatere garderoben med en bomuldsstrik i friske farver og en klassisk overgangsjakke.

Striktrøjen kommer heldigvis også i alverdens former og farver, og så kan den let styles op og ned, så den passer til de fleste lejligheder. Brug den for eksempel sammen med et fint silketørklæde for at gøre den mere stilfuld og elegant, og hop i et klassisk par jeans for at gøre sættet mere casual.

Mangler du inspiration til din garderobe, så kig med herunder, hvor vi har samlet 5 stykker tøj, der kan hjælpe dig med at holde varmen, mens vi venter på foråret.

Striktrøje
Strik, Fransa, 399,95 kr.

Den hvid- og blåstribede trøje er en rigtig klassiker, som giver et tidløst look og kan styles med det meste.

Trenchcoat
Trenchcoat, Fransa, 699,95 kr.

Det er lækkert at klæde sig på i flere lag, og med en trenchcoat udover din striktrøje (og måske en langærmet basistrøje?) får du hurtigt et stilrent look, der samtidig emmer af forår.

Striktrøje
Strik, Fransa, 399,95 kr.

Bliv forårsklar med en strik i friske farver som denne i pink og brun, der kan peppe de fleste anledninger og garderober op.

Jeans
Jeans, Fransa, 499,95 kr.

En striktrøje og et par jeans går vel nærmest hånd i hånd. Disse har en lækker vidde og kan bruges med både sneakers og høje sko.

Striktrøje
Strik, Fransa, 499,95 kr.

Med et par mørke jeans og flotte støvler er du klar til at indtage sæsonen, varmt pakket ind i denne flotte strik.

Om Fransa

Fransa designer tøj til kvinder, der interesserer sig for trends, mode og god kvalitet. De seks årlige kollektioner dækker ethvert behov lige fra feminine kjoler til særlige begivenheder, mode til den travle hverdag, de uundværlige items til basisgarderoben og fashionable styles til dig, der går op i trends, farvevalg og sæsonens must-haves.

Se mere her.

Læs også