https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1341-mit-nye-jeg.jpg
Stil

Mit nye jeg: Se Cecillies forvandling

14. oktober 2013
af Redaktionen
Cecillie studerer jura på andet år, er gift og elsker hjemmelivet med sin mand. Hun synes selv, hun sprudler af liv, og har brug for hjælp til at få det ydre til at afspejle det indre. Cecillies største ønske: Jeg er grå og trist, men jeg vil være en påfugl!

Navn: Cecillie Amer Gustafsson
Alder: 25 år
Profession: Jurastuderende
By: Odense
Kropstype: Pære

Se her, hvordan du skal klæde dig, hvis din kropstype er pære

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
– Jeg har i mange år fulgt Trinny og Susannah og flere gange fortalt min mand, at jeg ønskede, at de skulle give mig en makeover, så bare det at blive udvalgt var utrolig spændende.
– Hele processen har kun været positiv, og jeg nød hvert minut af det og forsøgte at suge så meget til mig som muligt. Det var nemlig formålet med min deltagelse; at lære så meget som muligt om min kropstype, hvilke farver der passer til mig, og hvordan jeg kan tage mig bedst ud.

Hvad har oplevelsen betydet for dig og din hverdag i dag?
– Hele Trinny & Susannah-oplevelsen har betydet mere for mig end forventet. Ikke nok med, at jeg fik mit ønske opfyldt mht. makeoveren, jeg fik også mødt en masse mennesker, som oprigtig kunne lide min personlighed, og det har givet mig et selvtillids-boost. Jeg var gået i stå rent udtryksmæssigt i min påklædning og klædte mig nok lidt, som jeg havde det – usynligt.
– I dag har jeg, med hjælp fra Trinny og Susannah, defineret, hvordan jeg gerne vil se ud. At jeg har det godt i tøjet, jeg klæder mig i, har smittet af på min selvtillid. Som de kloge kvinder selv siger, har det stor betydning for vores hverdag, at vi går op i vores påklædning – jeg kan kun give dem ret!

Hvilket tip var det mest brugbare?
– Jeg kan godt lide Trinny og Susannahs filosofi om, at man skal klæde sig efter sin kropstype og ikke efter, hvad moden dikterer. Det gør, at man er tro mod sin kropsfigur og derved undgår nederlag, fordi man forsøger sig med en trend, der overhovedet ikke passer til kropstypen.
– Jeg havde desuden et ønske om at være mere farverig, men det at stråle igennem og skille sig ud har intet med tøjets farver at gøre. Det handler om, hvordan man har det, og jeg kan sagtens skinne og give udtryk for min glæde uden at ligne en grå mus i gråt tøj.

Trinnys & Susannahs stiltip:
Udnyt, at du blot er i midten af 20’erne og leg med farver, snit og tilbehør.

Tip fra makeupartisten:
Kort hår behøver ikke at betyde, at man har samme frisure hver dag. Leg med dit hår, og stil det på forskellige måder – det er lettere, end man tror. Hår i Cecillies længde kan desuden også godt krølles op til festlige lejligheder.

Hvilken kropstype er du? Find ud af det her

Læs også