shapewear
Stil

Med og uden shapewear - så meget hjælper det

14. maj 2014
af KK STILL
STYLING: AF ALI - FOTO: ERIK FAUKLAND
BH buler, trussekanter og en oppustet mave - løsningen er shapewear. Se billederne her der tydeligt viser shapewear effekten.

Model: Gry Naley Andersen (49)

Gry er perfekt til at vise hvor meget man kan gøre med det rigtige undertøj. Gry er høj og har timeglas figur og har et rigtig flot udgangspunkt. Og selvom Gry ganske vist ser meget pæn ud i almindeligt undertøj, så giver shapewear hende alligevel en fladere mave, en mere defineret talje og smallere hofter. Se med her og oplev hvad shapewear gør for hele hendes kropsholdning.

Læs også: Shapewear-guide: 20 fund der gør vidunderlige ting for din krop

Uden shapewear

Her ses Gry med hendes daglige undertøj. Og pæn ser hun ud. Udfordringen er når tøjet kommer på. Her laver undertøjet buler som er meget synligt igennem tøjet og desværre gør stramme busker og en T-shirt det samme. Se på billedet her:

Med shapewear

Gry har en shapewear top og et par shapewear shorts på. Det giver smallere hofter og lår og en markeret talje. Toppen løfter og former brysterne og giver hende en naturlig og ret kropsholdning. Disse shorts er perfekt til at have inden under både bukser og kjole. De giver en fladere mave, defineret talje, holder strammer hoftepartiet ind og giver numsen et løft.

Vælg shapewear shorts med en tynd kant for at undgå buler og ønsker du blot at glatte huden ud så vælg short med let hold. Se her:

Uden shapewear

Selv om kjolen ikke er nedringet, vil vi alligevel gerne give hendes bryster et løft og derudover kan undertøjet give en ekstra lille delle, hvis det er for stramt. Denne nederdel er god til at fremhæve taljen, men det bliver ikke så tydeligt som det kunne. Her er det tydeligt at maven ikke bliver holdt på plads og efterlader en bule på nederdelen. Og trusse kanten er specielt tydeligt en stram nederdel. Se her:

Med shapewear

Shapewear kjolen holder ind og former overkroppen. Den giver et flot løft af både numse og bryster. Shapewear kjolen passer perfekt under bluse og nederdel. Shapewear kjolen fås både med og uden bryst støtte. Vælger du uden kan du blot bruge din egen Bh.

Shapewear underkjolen fjerner trusse kanten, markerer din talje, stramme din mave ind og giver brysterne et løft samtidig med at den strammer alle bh buler ind. Se her:

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også