Makeover
Stil

Makeover: Tips til en spændende stil, der nemt kan styles op og ned

25. juli 2017
af Eva Helmbæk
Foto: Bo Lynge. Hår: Stuhr/Louise. Makeup: Bareminerals/Jessica.
Charlotte på 45 år mangler inspiration til en præsentabel stil, som stadig er afslappet. Til feminas makeover foreslår stylist Eva Helmbæk Charlotte en enkel basisgarderobe tilsat feminine elementer som print og lidt farver, og så skal Charlotte vælge tøj, der nemt kan styles op og ned.

Charlotte fik en makeover med femina

Hvem: Charlotte Dahl Olsen, 45 år og fra Tølløse.

Tøjstørrelse/højde/vægt: 38/170/60.

Stil: Klassisk og neutral.

Børn: Andreas, 20 år, Sille, 15 år.

Fritid: Løbetræner; holdleder for sin datters fodboldhold.

Uddannelse og job: Revisor.

3 gode tip

1. Fremhæv din krop med tætsiddende kjole og bukser – du har en flot slank figur.

2. Kombinér og style dit tøj, så det passer til både hverdag og fest.

3. Du er flot i lange bukser, da du har flotte ben, men prøv også at hoppe i kjole og nederdel – det giver et feminint look.

LÆS OGSÅ: Makeover: Tøjet kan kombineres på kryds og tværs

Makeup-råd fra bareMinerals

Charlotte har en afdæmpet makeupstil, men bruger makeup hver dag. Jessica fra bareMinerals starter med at rette Charlottes bryn til, før hun fugter huden og derefter lægger en let og naturlig foundation. Jessica lægger også concealer omkring Charlottes øjne for at lysne, og blush på det højeste punkt på kindbenet for at give glød til ansigtet. På øjnene vælger Jessica at bruge grå og brune toner, som giver en flot kontrast til Charlottes blågrønne øjne. Eyeliner langs vippekanten og sort mascara på vipperne indrammer til sidst øjenmakeuppen. Brynene tegnes let op for at give karakter til ansigtet, og læberne fremhæves med en smuk rosa læbestift med lipgloss over.

De 3 bedste fra bareMinerals

1. Den mineralbaserede solcreme Prep Step Mineral Shield SPF 50 med antioxidanter, som beskytter mod miljømæssige stressfaktorer, mens uva/uvb-filtre hjælper med at beskytte mod de skadelige effekter fra solen, 399 kr.

2. Børsten, der er udformet som en propel på Lash Domination Volumizing Mascara, indfanger selv korte vipper og gør det nemt at komme helt tæt på vippernes rødder og skabe volumen. Giver også en intens sort farve på vipperne, 279 kr.

3. En helt ny form for makeup er Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream, som er en kombination af de bedste egenskaber fra en foundation, en tonet dagcreme og en BB/CC-creme, 365 kr.

Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Se her, hvordan du kommer i betragtning

Frisøren anbefaler

Charlotte har et fint hår, men der er meget af det, og det trænger til at blive klippet, da håret er meget tungt til Charlottes ansigtsform. Louise fra Stuhr starter med at farve håret i en mørk chokoladefarve, som både vil være flot til Charlottes blågrønne øjne og få håret til at syne kraftigere. Derefter klipper Louise håret i en feminin page-frisure – lidt kort fortil, men med lange etager for at give fylde på toppen. Louise klipper også et flot langt pandehår for at indramme Charlottes ansigt.

Frisørens tip

Brug en volumen-mousse, som giver håret volumen, hold og glans. Brug det i fugtigt hår.

Adresseliste

Stuhr, Ny Østergade 10, 1112 København K., tlf. 33146284

Cream, tlf. 97410415

Christina Jewelry & Watches, tlf. 36302306

Masai, tlf. 89870744

Pleaser, tlf. 28970399

Ilse Jacobsen, tlf. 32112711

Gudrun Sjödén, tlf. 33134499

Profil Optik, tlf. 36888686

Sanne Nordahn, tlf. 26405325

Tamaris, www.tamaris.com

Kaffe, tlf. 97216266 / kaffe-clothing.dk

By Mickleit, www.bymickleit.dk, tlf. 61698146

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også