makeover
Stil

Makeover: Tag springet med kjoler og nederdele

5. december 2016
af Birgit Axelsen og Kirsten Holst
Foto: Heidi Maxmilling Hår: Zizar/Lone Makeup: Dr. Hauschka/Tina Maria Tøj: Nørgaard på Strøget
Til hverdag går 31-årige Cecilie Kristensen i uniform, og privat ender hun ofte i sorte jeans eller en sort kjole til fest. Netop derfor savner hun indimellem at kunne vise sig fra sin mere feminine side, og den udfordring tager stylist Birgit Axelsen op. Kjoler og nederdele kan nemlig sagtens styles hverdagsagtigt.

CECILIE FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

Hvem: Cecilie Kristensen, 31 år, fra København.

Tøjstørrelse/højde/vægt: 38/164/63.

Stil: Mest sort. Savner inspiration til en mere feminin og personlig stil.

Børn: En bonusdatter på ni år.

Fritid: Fitness fem gange om ugen.

Uddannelse og job: Politibetjent.

Kunne du også tænke dig en total makeover med FEMINA? Så se her, hvordan du kommer i betragtning

3 GODE STILTIP

1. Når du køber kjoler og nederdele, så vælg en længde over knæet.

2. Vær åben for de lidt mere specielle styles, det er sådan, du skaber en personlig stil.

3. Hop ud i print, mønstre og nye snit – du kan bruge det hele.

MAKEUP-RÅD FRA DR. HAUSCHKA

Cecilie har en ung og lidt blandet hud, og da hun færdes meget udendørs, har hun brug for en god fugtpleje. Hun bruger kun en let makeup både på jobbet, og når hun er til fest. Tina Maria fra Dr. Hauschka lægger først en let foundation i ansigtet og lidt concealer under øjnene for at ensarte hudens farve. Rouge lægges på højeste punkt på kindbenene, det frisker op og giver lidt fylde til ansigtsformen. Naturlige rosa og brune farver er flotte til Cecilies blå øjne, så Tina Maria lægger en sart rosa på hele låget og under brynet, en mørk rosa-brun skygge i globelinjen og en grå-brun eyeliner langs vippekanterne, som hun tegner i en let vifteform på øverste kant for at fremhæve de mandelformede øjne. Til slut lægger hun mascara og en varm rosa-brun farve på Cecilies læber.

MAKEUP-TIP

Plej huden grundigt hver dag, og vær særlig opmærksom på at rense huden, så din hud kommer i balance.

DE 3 BEDSTE FRA DR. HAUSCHKA

1. Giv ansigtet en dybderensende maske 1-2 gange om ugen for at fjerne urenheder og hudorme og dæmpe rødme. Clarifying Clay Mask, 249 kr.

2. Vælg en dagcreme med opfriskende og styrkende ingredienser. Quince Day Cream med kvæde, jojoba, abrikos og avokado er ideel til den daglige hudpleje, 199 kr.

3. En sart rosa rouge giver et frisk strejf til huden. Duppes direkte på kindbenene, hvis du har et smalt ansigt, og lige under kindbenet, hvis du har mere fyldige ansigtstræk. Rouge Powder 02 natural red, 159 kr.

FRISØREN ANBEFALER

Cecilie er ikke vild med naturkrøllerne i sit lange, kraftige hår og glatter det altid. Hendes hår har en tendens til at blive fladt på toppen, og så er længderne lidt slidte. Derfor klipper Lone fra Zisar en god bid af og tilfører mere lethed og bevægelse ved at klippe lidt op i håret. Farven holdes i blonde nuancer med varme undertoner. En føntørring over rundbørste fremhæver hårets nye, sunde look og skarpe, lige kant, og til slut krammer Lone håret igennem med en let styling-paste.

FRISØRENS TIP

Tør håret, til det er næsten tørt, med føntørrer, og style det så med stor rundbørste, som du glatter håret i facon med. Spar på glattejernet for at beskytte dit hår.

Adresseliste

Zisar Pilestræde 48, 1112 København K, tlf. 3393 0315.

Kérastase, tlf. 4324 6484.

Dr. Hauschka, tlf. 7022 4575.

Nørgaard på Strøget, Amagertorv 13, tlf. 3312 2428.

Nørgaard på Strøget kan ikke garantere at det viste tøj stadig findes i butikken.

Læs også