Makeover
Stil

Makeover: Sådan pifter du nemt din stil op

23. juni 2017
af Kirsten Holst & Birgit Axelsen
Foto: Heidi Maxmiling. Hår: Zisar/Lone. Makeup: Yves Saint Lauremt/Sus. Tøj: Bestseller
Heidi har fået lyst til nye stil-input, efter at hun er kommet sig oven på en diskusprolaps. Gå ikke kun efter plussize-mode, for så får du et større tøjudvalg, når du shopper – og pift så op med sko, farver, print og glitter, råder stylist Birgit Axelsen til feminas makeover.

Heidi fik en makeover med femina

Hvem: Heidi Bartels, 35 år, fra Frederikssund.
Tøjstørrelse/højde/vægt: 42-44/167/90.
Stil: Altid i sort tøj, god til at camouflere.
Børn: Anton på otte år.
Fritid: Arbejder meget, men bruger fritiden med Anton og venner, meget gerne på oplevelsesture.
Job & uddannelse: Butikschef.

Makeupråd fra Yves Saint Laurent

Heidi har en frisk ansigtskulør fra naturens hånd og tager derfor godt imod den silkematte foundation, Sus fra Yves Saint Laurent lægger. Derefter får hun concea-

ler under øjnene for at dæmpe mørke nuancer og lysne. Sus lægger også en mat grundskygge på hele Heidis øjenlåg og en perlemorsskygge i lys sand på det højeste punkt under brynet som highlighter. Sus dupper også inderste øjenkrog med øjenskyggen for optisk at skabe lidt afstand mellem øjnene. Sus lægger en mørk grå-grøn øjenskygge yderst på Heidis øjenlåg, inderst lægger hun en lysere sandgrøn. Langs vippekanten tegner Sus med bronze-brun liner, som blendes blødt sammen med skyggefarven. Under nederste vippekant markeres med kobber-grøn skygge, inden sort mascara definerer vipperne og samler den smukke øjenmakeup, der fremhæver Heidis grå-blå øjne. Læberne tegnes op med transparent voksblyant og fyldes ud med lys koral. Ansigtet får markering og frisk glød med koral-rosa blush på kinderne.

LÆS OGSÅ: Makeover: sådan får du en feminin stil

Makeup-tip

Kom i gang med et dagligt rense-pleje-program. Forkæl din hud, og fremhæv kindben og smukke læber med gloss eller læbestift.

De 3 bedste fra Yves Saint Laurent

1. Giv ansigtet glød og friskhed med Blush Volupté Powder Blush 6, som giver et smukt naturligt touch, 345 kr.

2. Farvet gloss er smukt alene som diskret fokus på læberne og også som ekstra luksus oven på din læbestift. Gloss Volupté, Rose Fusion 3 i smuk varm rosa, 235 kr.

3. Få optimal dækning med Touche Eclat LeTeint foundation, der giver et perfekt finish, 375 kr.

Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Se her, hvordan du kommer i betragtning

Frisøren anbefaler

Heidi har et dejligt kraftigt hår med let fald, men har haft langt hår i mange år og er frisk på en forandring. Lone fra Zisar foreslår skulderlængde og mange fine indklip i længderne for at lette på tyngden og skabe bevægelse. Den nye frisure indrammer og fremhæver Heidis fine ansigtsform. Heidis sideskilning bevares, og håret fønes fyldigt og lækkert over en rundbørste. Farven holdes i lysere nuancer i et sommerligt farvespil, der tilfører håret et naturligt solstrejf.

Adresseliste

Junarose, tlf. 9942 3200.

Object,tlf. 9942 3200.

Noisy Mai,tlf. 9942 3200.

Billi Bi, tlf. 3810 4668, www.billibi.dk

Notabene, tlf. 3313 3813.

Jane Kønig, tlf. 3315 8687, www.janekoenig.dk

Vero Moda,tlf. 9942 3200.

Adax, tlf.4344 4410.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også