makeover
Stil

Makeover: Pift stilen op med dyreprint og nye kombinationer

1. januar 2016
af Birgit Axelsen & Kirsten Holst
Foto: Heidi Maxmiling Hår: Zisar/Karina Makeup: Dr. Hauschka/Tina Tøj: Pourqoui
36-årige Christina Mortensens garderobe består primært af sort, blå og grå. Men Christina skal ikke være nervøs for at kaste sig ud i leopardprint, stærkere farver eller metallisk look – især ikke, hvis hun sætter det sammen med jeans og basisbluser.

CHRISTINA FIK EN MAKEOVER MED FEMINA:

3 GODE STILTIP

1. Vær mere modig med dit valg af sko og støvler og kast dig ud i f.eks. nitter eller høje hæle.

2. Bland det feminine og det maskuline.

3. Husk, du stadig ser slank ud, selv om dit tøj er løsere i snittet.

MAKEUP-RÅD FRA DR. HAUSCHKA

Christina kan ikke bruge makeup på jobbet og er desuden mest til diskret makeup. Hun har en sart hud, der blusser let, så Tina Maria fra Dr. Hauschka smører en beroligende dagcreme i hele ansigtet, efterfulgt af plejende foundation og lidt concealer under øjnene. På øjnene får hun en lys grundskygge og auberginebrun i globelinjen og langs vippekanterne. På den inderste del af låget får hun en sartrosa skygge og en blød sort eyelinerstreg på den våde vippekant, da det giver dybde og karakter. Brynene tegnes let op, og sort mascara kommes på vipperne. En sart gyldenrosa blush lægges på det højeste punkt og trækkes let ud på kinden. En blommefarvet lipgloss med et strejf af kobber gør læberne smukke.

MAKEUP-TIP

Vælg ansigtsprodukter, der giver pleje og beskyttelse.

DE 3 BEDSTE FRA DR. HAUSCHKA

1. Få flot, strålende finish og ensartet hud med en foundation. Foundation 02 Almond, 179 kr.

2. Dæk mørke rande med en plejende concealer. 01 Pale Sand, 139 kr.

3. En farvet lipgloss giver læberne lidt diskret glamour i dagtimerne og mere dramatisk blikfang, hvis du lægger den over en læbestift til aftenmakeuppen. Lip Gloss 06 indeholder blødgørende havtornolie, 139 kr.

FRISØREN ANBEFALER

Christina har lyse spidser og en mørk bund i sit lange hår, og hun er helt med på en forandring. Karina fra Zisar klipper håret i en page med graduerede kanter, som frem mod ansigtet er lidt længere for at give bevægelse og fylde. Hun bevarer Christinas sideskilning, men klipper et pandehår, som er langt og skråner let. Farven bliver frisket op med to nuancer i lys karamel og sart naturlig mørkblond for at give fint spil og

mindske udvoksningen. Håret styles fyldigt over en rundbørste og krammes igennem med saltvandsgelé i spidserne.

FRISØRENS TIP

Du kan enten give din nye frisure en pjusket styling eller et let krøl med stylingjern.

Læs også