https://imgix.femina.dk/media/202fc0c41279407088f49b1a8cd24ecf.jpg
Stil

Makeover: Mere fokus på barm og talje

15. juli 2009
af Silke Grane og Birgit Axelsen
Foto: Louise Kontala
Efter to børnefødsler er Pernille klar til at prøve noget nyt og springe ud i farver og nye materialer

Bløde linjer i det korte hår
Pernille har et kraftigt hår med masser af hvirvler, så en god klipning er afgørende for at kontrollere håret. Frisør Lene fra Atmosphair foreslår at lægge tre lysere nuancer i håret. Håret tyndes kraftigt ud, så det bliver nemmere for Pernille at tørre og sætte. Der klippes nogle få centimeter af håret, men med forholdsvis lange længder foran.

Lad huden stråle
Makeupartist Marsha fra Clinique starter med at lægge foundation. Et let lag pudder forsegler og gør makeuppen mere holdbar. Næseryg, kindben og hårgrænse får et strejf solpudder. Læberne fyldes ud med en koral lipgloss. Guldrosa øjenskygge lægges på hele låget, mens en brunlig lægges i globelinjen. En blød beige nuance bruges som highlighter under brynene.

Makeover

EFTER: Jerseytop 249 kr. Esprit, Stig P silkebukser 1.199 kr. Hårbøjle Lukou 399 kr. støvletter Stig P. 1.299 kr. Ur Moschino 1.295 kr.

Makeover

FØR: Døjer med at få smidt de sidste kilo efter børnefødslerne og få tid til at træne sig op igen. Hun skal skjule de ekstra kilo ved hjælp af bukser med vidde.

Kort om Pernille

Navn: Pernille Gry Kjærulf
Alder: 27 år
Bopæl: Broby
Børn: Mor til to drenge på 3½ og 1 år
Job & uddannelsen: Sygeplejerske
Interesser: Har spillet meget håndbold, men er på standby lige nu; leger med børnene, gerne ude i naturen, og løbetræner to-tre gange om ugen
Min stil: Cowboybukser eller sort og klassisk. Har været meget længe i vente- og ammetøj og
nyder nu, at det er forbi!
Højde: 165 cm
Vægt: 62 kilo
Tøjstørrelser: 38-40
Jeg skal fremhæve: Skuldre, barm og talje

Makeover

Den flippede pelsvest koster 2.599 kr. fra KayCee, og den hvide bluse er fra Esprit til 399 kr. Bukserne er fra Vask til 599 kr. og sandalerne fra Esprit til 399 kr.

Makeover

Jersey-lycrakjole og hårbånd Weiz hhv. 1.000 kr. og 300 kr. Sko Stig P 1.199 kr. Armbånd Opium One 1.995 kr.

Læs også