makeover
Stil

Makeover: Lækkert look med basisfarver

8. januar 2018
af Eva Helmbæk
Foto: Bo Lynge. Hår: Stone/Peter. Makeup: Shiseido/Tina.
Vibeke vil gerne bevare sin enkle stil og ønsker hjælp til at lægge en flot makeup til feminas makeover. Stylisten synes også, Vibeke stadig skal bevare den klassiske stil. Et afslappet look, uden at det bliver for kedeligt.

Vibeke fik en makeover med femina

Hvem: Vibeke Bjergen Pilgaard, 39 år og fra København.

Tøjstørrelse/højde/vægt: 36-38/168/63.

Stil: Klassisk og simpel.

Børn: Marius på ét år.

Fritid: Løbetræner, cykler og elsker at rejse – gerne på aktiv ferie eller til storby.

Uddannelse og job: Advokat i en bank.

3 gode stiltip

1. Vælg en klassisk buksedragt, den klæder dig godt og kan bruges til hverdag og fest.

2. Hold dig fra tøj med røde toner – du har en rødlig hudtone, og derfor vil det få din hud til at virkere rødere, end den er.

3. Husk det er valget af sko, som skaber dit look.

LÆS OGSÅ: Makeover: Klæd dig klassisk med et tvist

Makeup-råd fra Shiseido

Til hverdag bruger Vibeke kun mascara og til fest også lidt foundation og øjenskygge. Tina fra Shiseido råder Vibeke til at rense sin hud morgen og aften. Start med at lægge en primer efterfulgt af en let foundation med solskinspudder over. Slut af med blush på det højeste punkt på kindbenet for at give glød til ansigtet. På øjnene bruges de lyse nude toner, som giver en flot kontrast til Vibekes blå øjne. Brun eyeliner langs vippekanten indrammer øjet, og til sidst lægges sort mascara, som påføres fra roden af øjenvipperne og opad i zigzagbevægelser. Brynene tegnes let op, og læberne fremhæves med en smuk rosafarvet læbestift, og der afsluttes med lipgloss for at fuldende looket.

Tip

Brug en peelingmaske en gang om ugen.

De 3 bedste fra Shiseido

1. Med sin matte fininsh giver Synchro Skind Foundation en smuk glød og fejlfri hudtone. Den findes i 6 forskellige nuancer. SPF 15, 400 kr.

2. Shideido Ibuki Refining Moisturizer Enriched er en rig og cremet 24-timers fugtighedscreme til ansigtet. Perfekt for normal til tør hud. Cremen forebygger synlige porer og forhindrer for tidlig ældning, 400 kr.

3. Kom mørke rande og rødme i huden til livs med Shiseido Concealer Perfecting Stick. En concealer med høj dækkeevne, der er nem at bruge. Concealeren findes i 3 farvenuancer, 255 kr.

Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Så se her, hvordan du kommer i betragtning

Frisør Stone anbefaler

Vibeke har et kraftigt hår, der er udpint og tørt efter graviditet. Vibeke har naturligt fald, men synes hurtigt, at håret kommer til at se træt og brugt ud. Peter fra Stone ønsker at klippe Vibekes hår i en smart korthårsfrisure, det er Vibeke imidlertid ikke klar til endnu og vil gerne bevare længden i sit hår. Derfor vælger Peter at klippe håret til skulderlængde for at give lethed til Vibekes ansigt med forskellige længder, så det ikke syner tungt og fladt. Peter vælger ikke at farve håret, da Vibeke lige har fået lyse striber i og ønsker at bevare det lyse look. Håret får en god kur, som giver fugt og glans.

Tip

Tør håret med en softstyler så krøllerne kommer mere frem. Vibeke har en meget irriteret hovedbund, og derfor er det vigtigt at bruge de rigtige hårprodukter.

LÆS OGSÅ: Makeover: Sådan får du en lækker kombigarderobe

Adresseliste

Frisør Stone, Nikolaj Plads 7, 1067 København K, tlf. 33118808

Sanne Nordahn, tlf. 26405325

Thi Thao, www.thithao.com

Masai, tlf. 33322333

Kaffe, tlf. 97216266

Cream, tlf. 97216266

Item-m6, tlf. 71990984

By MICKLEIT, tlf. 61698146

Tamaris, www.tamaris.com

Magasin, tlf. 33182005

Gudrun & Sjöden, tlf. 33134499

M.Wiesneck, tlf. 70224770, www.michelawiesneck.com

H&M, tlf. 70212200

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også