https://imgix.femina.dk/media/article/1644_stilboost_art_0.jpg
Stil

Makeover: Jobklar med præsentabel stil

14. november 2016
af Eva Helmbæk
Foto: Nellie Møberg Hår: Terkelsen/Lisa Makeup: L’Oréal Paris/Pari
Britta på 34 år har en lidt rodet stil og er glad for at gå i kjole. Stylist Eva Helmbæk foreslår Britta at vælge tøj i nogenlunde samme farvetone til både under- og overkrop. På den måde vil hun opnå større harmoni i kroppen. Da Britta i øjeblikket er jobsøgende, skal stilen gerne være pæn og præsentabel.

BRITTA FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

Hvem: Britta Boutrup, 34 år og fra Egtved.

Tøjstørrelse/højde/vægt: 42 foroven, 46 forneden/160/74.

Stil: Rodet.

Børn: To piger på hhv. fire og fem år.

Job: Jobsøgende inden for butik eller som pædagogmedhjælper.

Fritid: Familie, boligindretning og fotografering.

Kunne du også tænke dig en total makeover med FEMINA? Så se her, hvordan du kommer i betragtning

3 GODE TIP

1. Vælg bukser og jeans med stretch.

2. Gå efter overdele, som giver dig volumen foroven, så over- og underkrop harmonerer.

3. Lad de samme farvenuancer gå igen øverst og nederst, så du får skabt et godt helhedsindtryk. Vælger du en lysere overdel, kan f.eks. et tørklæde få dig til at syne større på overkroppen og dermed skabe harmoni.

MAKEUP-RÅD FRA L’ORéAL PARIS

Britta går til daglig kun med BB cream/foundation og mascara, men er begyndt at eksperimentere lidt med eyeliner. Hun har en sart, tør hud, og derfor er det vigtigt at give den masser af fugt og beskytte den mod kulde og vind. Britta bør også bruge en god peeling efterfulgt af en dagcreme og en god natcreme, som giver masser af fugt. Pari fra L’Oréal Paris begynder med at rette Brittas bryn og lægger derefter en god, plejende og udglattende Face Primer, før hun lægger foundation på. En concealer skjuler urenheder og farveforskelle, og derefter lægger hun en Loose Mineral Foundation i cirkelbevægelser, så huden kan blive smukt ensartet. Blush på det højeste punkt på kindbenet fremhæver ansigtet og giver friskhed. Lyse brune og grå toner på øjnene er smukke farver til Brittas grønne øjne. Hun lægger den lyse farve på hele øjenlåget, hvilket åbner op, og den mørke langs vippekanten og yderkanten. Pari slutter af med masser af sort mascara. Læberne tegnes op med lip liner og afsluttes med lipgloss.

MAKEUP-TIP

Concealeren har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Brug den for eksempel under øjnene til at dække mørke rande eller til at nedtone ujævnheder i huden.

FRISØREN ANBEFALER

Britta har et tørt hår, som trænger til masser af fugt, blandt andet fordi hun farver det to gange om året. Lisa fra Terkelsen begynder med at farve Brittas hår i fire forskellige toner for at give det et flot spil og mere dybde. Derefter klipper hun håret op i en let og luftig pagefrisure, kort i nakken og en smule længere fortil. Det skrå pandehår indrammer fint Brittas ansigt. Håret tørrer Lisa op med en rund børste for at give det maksimalt fylde.

FRISØRENS TIP

Giv håret en god fugtkur en gang om ugen.

DE 3 BEDSTE FRA L’ORÉAL PARIS

1. L’Oréal Paris Brow Artist Sculpter er en øjenbryns-mascara, der former og giver farve til brynene, 99 kr.

2. L’Oréal VML Fatale Mascara er en ny mascara, der giver lange, flotte, fyldige vipper uden at klistre eller klumpe, 139 kr.

3. L’Oréal Infallible Sexy Balm NU 101 We Wear Pink er en lipgloss, der giver fugt, farve og glans, 59 kr.

Adresseliste:

Frisør : Terkelsen, Østerbrogade 102, 2100 København Ø tlf. 35420972

My Little Curvy Love, tlf. 42403036

Soyaconcept, tlf. 73121640

Wonders, tlf. 31378800

Sanne Nordahn, tlf. 26405325

www.michelawiesneck.com

Vero Moda, tlf. 99423862

C-ro, tlf. 87441410

Tamaris, www.tamaris.com

Gai+Lisva, tlf. 86181200

Noa Noa, tlf. 36993000

Læs også