https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1328-makeover-prim.jpg
Stil

Makeover: Janne blev sommerklar i ny sprælsk stil

12. juli 2013
Af Birgit Axelsen og Kirsten Holst 07/12/2013 - 00:00
Janne Larsen har længe overvejet at ændre stil, men ender tit med at købe tøj til sine børn i stedet for, når hun shopper. Selv om lysten til at komme væk fra jeans-stilen er der, så er det svært for Janne at se, hvad der klæder hende af farver og snit. FEMINAs stylist råder Janne til at købe tøj med print og flere farver, så looket bliver mere sprælsk. Den flotte talje skal fremhæves på feminin vis i cool kjoler og med taljerede jakker

NAVN: Janne Larsen
ALDER: 35 år.
BOPÆL: Birkerød.
BØRN: Ét barn og to bonusbørn.
JOB & UDDANNELSE: Leder af Logistic Order Management hos Triumph International.
STIL: Det ender oftest med jeans og en sort, grå eller brun bluse.
HØJDE: 160 cm.
VÆGT: 55 kilo.
TØJSTØRRELSE: 36-38.

Glatte lokker med et solstrejf

Janne har ikke været klippet i et år, men har fået lyse striber for nylig. Længderne er slidte og trænger til en god klipning. Anemone fra Rodian & Rodian foreslår en feminin page med markant nakke og skrånende længder foran. Pandehåret er tungt og fyldigt, og farven friskes op med markante ”solstrejf” fordelt i hele håret. Der styles med god fylde og glattes efter med glattejern, så hårets nye blankhed og farve kommer til deres ret.

Frisøren anbefaler
Behandlet hår skal have en ugentlig kur, og det er også vigtigt med en god balsam og beskyttelse ved varmestyling. Redken Full Effect 04 All-over Nourishing Mousse anvendes i det våde hår og giver glans og beskyttelse.

Gode råd fra Minna fra Max Factor
Janne bruger ganske lidt makeup til daglig, og huden er fin og velplejet. Minna fra Max Factor starter med mokkafarvet primer/skygge på øjenlåget, og All Day Flawless Finish 3 in 1 Foundation, der giver et naturligt look. Øjenskyggefarverne holdes i naturlige brune/sandfarvede toner, og øjet får dybde og ekstra fokus med en svagt grøn streg langs nederste vippekanter (på den våde kant) og derefter en metalblå ovenpå, inden vipperne får flot definition og længde med to slags mascara – først en ”klassisk”, derefter en speciel mascara, der specifikt definerer de fine spidser. Blush på kinderne giver smuk glød til ansigtet, og læberne fremhæves med sart rosa læbebalm.

Det brugte vi fra Max Factor
All Day Flawless Foundation 3 in 1, SPF 20/Natural 50, 149 kr., Masterpiece Colour Precision Eyeshadow/Coffee, 89 kr., Trio Eyeshadow/01, 89 kr., Flawless Perfection Blush/223 Natural Glow, 89 kr., Khol Pencil/070 Olive, 59 kr., Khol Pencil/060 Ice Blue, 59 kr., Clump Defy Mascara, Black, 139 kr., Lash Extension Effect/Black, 139 kr., og Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10/08 Pink Opal, 89 kr.

3 GODE TIP
1. Print i neutrale farver, grå/sart, rosa-beige, er flot med ensfarvet tøj.
2. Gå efter kjoler, der er specielle, og som fremhæver figuren.
3. Trendy sko, sandaler eller støvletter understreger stilen.

Adresser

Hår: Rodian & Rodian, Gl. Mønt 31, Kbh. K, tlf. 3313 1363, Redken, tlf. 4324 6484,
Philip B, tlf. 8643 5048. Makeup: Max Factor, tlf. 4499 0989.
Tøj, sko og tilbehør: Pour Quoi, tlf. 3526 6254, som ikke kan garantere, at
det anvendte stadig er at finde i butikken.

Læs også