makeover
Stil

Makeover: Fremhæv taljen og vis din flotte timeglasfigur

12. marts 2019
af Birgit Axelsen og Kirsten Holst
Foto: Nellie Møberg. Hår: Salon Zizar/Mathilde. Makeup: Lancôme/Sus Poulsen.
54-årige Chrisstine lever et afvekslende liv i både byen og på landet, og det kræver en garderobe, der er nedtonet og neutral på job, og som også er fyldt med fest og farver til fritid.

CHRISSTINE FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

UDFORDRING Det er svært at finde tøj, jeg kan lide, og som også passer min figur. LØSNING Du skal gå efter de nye danske plussize-brands, som har en yngre stil – men det vigtigste er, at du skal vise talje.
https://imgix.femina.dk/makeover-1_27.jpg
Chrisstine før Hvem: Chrisstine Petersen, 54 år og fra København K. Tøjstørrelse/højde/vægt: 44/169/72. Stil: Neutral, nedtonet på jobbet, mere afslappet i fritiden med masser af farver. Børn: To børn. Fritid: Statistjob, showdanser hos De Dansende Divaer, havearbejde i hus på landet. Uddannelse og job: Sekretær på Københavns Universitet.
STYLISTENS TIP 1. Du skal fremhæve din talje og vise din smukke timeglasfigur. Gør det både med kjole, nederdel og velsiddende jeans. Buksedragt er perfekt til din figur og nemt at style. Her viser du også talje, og du kan nyde at være klædt på på to sekunder. 2. Du er så heldig at kunne bære både de farverige store print og det mere afdæmpede ensfarvede – din skønne udstråling frister til farver – men du kan det hele! 3. Stretch-jeans klæder dig superflot, så lad det blive en ny base i din garderobe; husk at vise ankler, og brug jeansene både til fest med høje hæle og til hverdag med sneakers og en V-strik, som er den bedste udskæring til dig. Undgå store runde halsudskæringer.
https://imgix.femina.dk/makeover-2_30.jpg
Bluse fra Stella Nova, 999 kr. Øreringe fra Izabel Camille, 800 kr. Jeans fra Only CarmaKoma, 499 kr. Sko fra Tamaris, 699 kr. SE OGSÅ: Hvilke længder klæder mig MAKEUPARTISTENS BEDSTE TIP TIL EN LÆKKER HVERDAGSMAKEUP Trin 1. Brug god beskyttende fugtpleje til din tørre hud, og vælg en foundation med masser af pleje, så bliver resultatet naturligt og lækkert. Trin 2. Med permanent eyeliner, bryn og vippeextensions kan du let få styr på øjenmakeuppen. Markér vippekanterne med soft grå-sort liner, og giv også brynene lidt mørkebrun farve. Trin 3. Dup let med champagnefarvet perlemorsskygge i øjenkrogen for at lysne, og læg et mix af lys muldvarp og shiny latte på selve låget, med den lyseste i inderste del, tonet ud i mørkere på yderste del. Trin 4. Afrund makeuppen med lakserosa blush og soft sorbetrosa farve på læberne.
https://imgix.femina.dk/makeover-3_29.jpg
Cardigan fra Noa Noa, 800 kr. Øreringe fra Maanesten, 700 kr.
FRISØRENS BEDSTE TIP Chrisstines kraftige naturkrøllede hår klippes til flot frisk kort frisure med fyldig nakke og lige kant. Den cool frisure med langt, tungt pandehår understreges af mørkt underhår og masser af lyst i overhåret. En grundig klipning ind i det skønne hår giver mange stylingmuligheder. Mathilde fra Zisar føner håret fyldigt over børste og trækker det tilbage, så krøllerne glattes ud og giver Chrisstine en ny, skøn stil.
https://imgix.femina.dk/makeover-4_29.jpg
Buksedragt fra Only Carmakoma, 380 kr. Øreringe fra Jane Kønig, 625 kr. pr. stk. Elastikbælte fra Lili-Marleen, 75 kr. Taske fra Jérôme Dreyfuss, 4.000 kr. Sorte sko fra Unisa, 699 kr. Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Så se her, hvordan du kommer i betragtning ADRESSER

Zisar, Pilestræde 48, 1112 København K,

Kevin Murphy, tlf. 5766 0300.

Lancôme, tlf. 4324 6020.

Stella Nova, tlf. tlf.3330 8989, Stella-nova.dk

Noa Noa, tlf. 3699 3000.

Izabelle Camille, tlf.4826 1650.

Månesten,maanesten.com

Noa Noa, tlf.3699 3000.

Jane Kønig, tlf.3315 8687.

Only Carmakoma, tlf.9942 3200, bestseller.com

Lili-Marlene, lilli-marlene.dk

Unisa, tlf.+46 3619 0790, unisa-europa.com

Tamaris, tamaris,eu

Jerome Dreyfuss, www.jerome-dreyfuss.com

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også