https://imgix.femina.dk/media/17e10c0ae01a461baeb576697966689a.jpg
Stil

Makeover: Fra forsigtig til farverig

11. september 2009
af Silke Grane og Birgit Axelsen
Foto: Sus Bojesen Rosenqvist
45-årige Sanne Lauritzen fra Hillerød fik gjort op med det lidt for praktiske look i FEMINAs makeover, der satte knald på farverne i Sannes garderobe

FEMINA gav Sanne en farverig makeover

Sannes problem
Det er svært at finde tøj, der passer i længden på benene.

FEMINA foreslår
Vælg bukser med smalle ben, de er meget lettere at lægge op. Hvis du vælger bukser med svaj eller bootcut, skal du have en professionel til at gøre det for at få det rigtige snit. Lige nu er det moderne med bukser, der folder ned over skoene, så udnyt det - looket giver også længere ben.

Sanne Lauritzen
Sanne Lauritzen
Sanne Lauritzen
FØR: Sanne var lidt for forsigtig i stilen før FEMINAs makeover ÆGTE PELSKANT: Dunvesten med ægte rævepels på hætten til 2.700 kr. er fra Napapijri, og den ternede skjorte og T-shirten er fra Wrangler til hhv. 500 kr. og 400 kr. Stretchjeansene er fra BlendShe til 399 kr., og Dr. Martens-støvlerne koster 1.199 kr. PARTYKLAR: Kjolen i smukt mønstret lycrajersey koster 1.000 kr. fra Ilse Jacobsen Hornbæk, og halskæden i guld og læder koster 699 kr. fra Roberto Cavalli.

Sanne Lauritzen
Sanne Lauritzen
PATCHWORK: Vesten i ægte rævepels koster 2.495 kr. fra KayCee, og den lyserøde strik derunder er fra Paul Frank til 700 kr. Det smalle tørklæde er fra Benedikte Utzon til 799 kr., de mørkeblå jeans med knapper er fra BlendShe til 499 kr., og skindtasken med frynser koster 2.299 kr. fra Claudio Ferrici. STYR PÅ NATURKRØLLERNE: Sanne har masser af naturkrøller, som har tendens til at virke matte og lidt døde i overfladen. Lene fra Atmosphair vælger at lette selve hårfarven med nogle gyldne reflekser og derefter lægge en lys, men varm brun toningsfarve ind for at give glans og pleje til håret. Lene klipper op i hårets længder, som dog forbliver lange, da krøllerne kræver lidt tyngde, så de ikke stritter i alle retninger. Længderne fortil klippes lidt skråt, så ansigtet kommer mere frem.

FAKTA:

NAVN: Sanne Lauritzen
ALDER: 45 år
BOPÆL: Vangeledet i Hillerød
BØRN: Benedikte på 5 år og 2 bonusbørn på 11 og 15 år
JOB & UDDANNELSE: Sygeplejerske, arbejder i et lægehus
INTERESSER: Løbetræning 2 gange om ugen sammen med en løbemakker, aktiviteter med børnene, sommerhusliv og loppefund og -markeder
MIN STIL: Et praktisk miks mellem det sporty og det feminine
HØJDE: 164 cm
VÆGT: 53 kg
TØJSTØRRELSE: 36-38
JEG SKAL FREMHÆVE: Skuldre og talje.

Læs også