Makeover
Stil

Makeover: Feminin i print og sarte farver

24. marts 2017
af Eva Helmbæk ·
Foto: Nellie Møberg · Makeup: Glominerals/Vickie Zoe · Hår: Stone/Vickie Zoe
47-årige Annie bor på landet og arbejder som svømmelærer, så hun har en sporty tøjstil, hvor hun går meget i bukser. Kjole går hun aldrig i, men en feminin stil med sarte farver og mønstre vil klæde Annie godt i en makeover, råder feminas stylist Eva Helmbæk.

Annie fik en makeover med femina

Hvem: Annie Lundberg, 47 år og fra Ølsted.

Tøjstørrelse/højde/vægt: 38-40/165/68.

Stil: Meget blandet.

Børn: En pige på 23 år, en dreng på 25 år og
to børnebørn.

Fritid: Cykling, svømning, dyr, naturen og mine dejlige børn.

Uddannelse og job: Uddannet livredder, arbejder som svømmelærer

3 GODE STILTIP

1. Vær mere feminin i dit tøjvalg – selv om du arbejder i en svømmehal til hverdag, behøver du ikke at gå i sportstøj, når du har fri.

2. Pas på ikke at vælge tøj, der er for stort. Tøjet må gerne sidde til, så man kan
se din krop.

3. Prøv at få mønstre og lyse farver ind i din nye garderobe – de passer flot til din hudtone og din nye hårfarve.

LÆS OGSÅ: Makeover: Vær modig - du kan bære det

MAKEUP-RÅD FRA GLOMINERALS

Annie går ikke med makeup til hverdag, men når hun skal ud, bruger hun en lille smule. Vickie fra Glominerals råder Annie til at rense sin hud morgen og aften, også selv om hun ikke bruger makeup, samt dagligt at bruge en fugtighedscreme for at beskytte og fugte huden. Vickie starter med at farve øjenbrynene for at give karakter til Annies ansigt. Bagefter lægger Vickie først en plejende og udglattende primer og dernæst en let foundation, der giver naturlig farve til ansigtet, så Annie ikke kommer til at se malet ud. Der suppleres med concealer under øjnene, det lysner, og blush på kindbenet, som får glød. På øjnene får Annie lagt øjenskygge i brunlige toner, det giver en flot kontrast til hendes brunlig-grønne øjne. Øjnene rammes til sidst ind med brun eyeliner langs vippekanten og sort, vandfast mascara på vipperne. For at fuldende looket bliver Annies læber fremhævet med en smuk beige lipgloss, der giver glans.

MAKEUP-TIP

Få farvet dine øjenbryn, det giver karakter til dit ansigt.

DE 3 BEDSTE FRA GLOMINERALS

1. Få en mere strålende teint med Luxe Liquid Foundation med SPF 15, der indeholder lysspredende diamantpulver, som giver et ensartet look til huden, 475 kr.

2. Dæk de mørke rande under øjnene og i øjenkrogen med Glominerals Concealer Under Eye, som er en blød, cremet concealer, der er nem at påføre, og som giver et friskt look, 275 kr.

3. Pift læberne op med Glominerals Gloss, der også fugter og plejer læberne ved hjælp af antioxidanter, vitamin C, A, E og grøn te-ekstrakt, 175 kr

LÆS OGSÅ: Makeover: feminin og forårsfin

FRISØREN ANBEFALER

Annie har et godt langt hår, men det trænger til en klipning og masser af fugt. Vickie fra Stone vælger at klippe op til lige under kravebenet for at give lethed, og derefter klipper hun i lange etager for at give fylde og bevægelse de rigtige steder, så håret ikke kommer til at syne tungt. Der klippes også skråt op fortil for at åbne op til ansigtet. Derefter farver Vickie først håret mørkt i bunden for at dæmpe lidt af den røde tone, hvorefter håret farves i en brændt orange nuance, som passer smukt til Annies hudfarve.

FRISØRENS TIP

Giv håret en god hårkur hver 14. dag for at give fugt.

ADRESSELISTE

Frisør, Vickie Zoe Nikolaj Plads 7, 1067 København K, tlf. 22220524

Glo minerals, tlf. 40 310 315 eller www.samedic.com

Kaffe, Tlf. 97216266

Wonders, tlf. 31378800

Fonnesberg, tlf. 98181133

M. Wiesneck, tlf. 70224770

Komono, tlf. 26744885

Sanne Nordahn, tlf. 26405325

Profil Optik, tlf. 36888686

Tamaris, www.tamaris.com

Blue Sportswear, tlf. 20608699

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også