https://imgix.femina.dk/media/article/1635_stilboost_at.jpg
Stil

Makeover: Farvel til det løse tøj

16. september 2016
af Eva Helmbæk
Foto: Nellie Møberg Hår: Dennis Knudsen/Vicki Makeup: Dennis Knudsen/Vicki
33-årige Sille Høyer har allerede gennemgået en fantastisk forvandling. Hun har nemlig tabt sig 40 kilo, men nu synes hun, det er svært at finde ud af, hvad der klæder hendes nye figur. Stylist Eva Helmbæk foreslår Sille en basisgarderobe med farver og mønstre – og vigtigst af alt, så skal tøjet sidde til, så hendes nye figur kommer til sin ret.

SILLE FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

Hvem: Sille Gry Skovsbøll Høyer, 33 år, fra Nyborg.

Tøjstørrelse/højde/vægt: 40-42/167/75.

Stil: Casual.

Børn: Tre børn.

Fritid: Masser af træning og familie og venner.

Uddannelse og job: Receptionist og kontorassistent. P.t. ledig.

Kunne du også tænke dig at få en total makeover med FEMINA? Så se her, hvordan du gør

3 GODE TIP

1. Da du har tabt dig så meget, er det vigtigt, du ikke vælger alt for stort og løst tøj. Put gerne overdelen ned i bukserne, det giver form på kroppen.

2. Brug print i din nye garderobe, men vælg ét print ad gangen.

3. Dine briller passer rigtig godt til dig. Men husk, din øjenmakeup skal altid være en smule kraftigere, når du bærer briller.

MAKEUP-RÅD FRA DENNIS KNUDSEN

Til daglig bruger Sille concealer, pudder, blush og mascara. Vicki fra Dennis Knudsen lægger ud med en plejende og udglattende faceprimer, før hun lægger foundation. Concealer bruges for at skjule urenheder og farveforskelle, og Vicky lægger blush på det højeste punkt på hendes kindben – det fremhæver hendes ansigt og frisker op. Til Silles grønne øjne er farver som sart grå-grøn og rosa flot. Læg den rosa skygge på hele øjenlåget og den grå-grønne langs vippekanten og yderkanten. Læg eyeliner langs vippekanten for at indramme øjet. Slut af med masser af sort mascara på vipperne. På læberne kommes en lys lipgloss for at fuldende looket.

De 3 bedste fra Dennis Knudsen

1. Gør huden smuk og ensartet med INK by Dennis Knudsen Foundation, 220 kr.

2. En primer er god at bruge under foundation. Den minimerer porerne og gør hudtonen mere ensartet. INK by Dennis Knudsen Perfection Primer, 210 kr.

3. Få lange og fyldige vipper med INK by Dennis Knudsen Extending Lashes Lengthening Mascara, der er nem at påføre og let skiller vipperne ad, 180 kr.

Makeover - se flere flotte forvandlinger her

FRISØREN ANBEFALER

Silles hår har tendens til at falde sammen, fordi håret er for langt og tungt. Vicki fra Dennis Knudsen lægger gyldne og beige striber i hendes hår for at give det spil og glans. Derefter klipper hun håret i en halvlang page, der virker eksklusiv og elegant, og som giver en lethed til Silles ovale/ firkantede ansigtsform.

FRISØRENS TIP

Brug en saltvandsspray, det giver struktur og liv til dit hår.

makeover

Adresser:

Dennis Knudsen, Ny Østergade 10, 1101 København, tlf. 33140222

M. Wiesneck, tlf. 70224770

Wonders, tlf. 31378800

By Mickleit, tlf. 61698146

Villao, tlf. 21121267

Soya Concept, tlf. 73121640

Plus Fine, tlf. 70220701

Cluse, tlf. 31510620

My Little Curvy Love, tlf. 42403086

Læs også