makeover
Stil

Makeover: Få en moderne stil på en nem måde

28. september 2017
af Birgit Axelsen & Kirsten Holst
Foto: Bo Lynge. Hår: Dennis Knudsen Private by Vickie Zoe. Makeup: Glo Minerals/Vickie Zoe. Tøj: Plus Fine.
Marianne er kørt fast i den samme stil og har svært ved at kaste sig ud i sæsonens tøjtrends. Sats på at købe enkelte trendy styles og mix med det tøj, du har i forvejen – så vil du få mange flere muligheder, råder stylist Birgit Axelsen til feminas makeover.

Marianne fik en makeover med femina

Hvem: Marianne Juhl, 45 år.

Højde/tøjstørrelse/vægt: 170/38/68.

Børn: Tre drenge på 14, 17 og 19 år.

Uddannelse og job: Kontoruddannet, arbejder i bank.

Stil: Klassisk neutral, går ikke så tit i kjole.

Fritid: Fitness og masser af gåture, sætter hus i stand.

3 gode tip

1. Fremhæv din flotte figur og markér skuldre, talje og hofter.

2. Investér i enkelte gode køb hver sæson, som kan pifte din stil op – og mix og match så med det tøj, du allerede har i forvejen.

3. Øv dig at mixe forskellige print – det gør dit look varieret, men husk at holde en rød tråd.

LÆS OGSÅ: Makeover: Ny inspiration til jobgarderoben

Makeup-råd fra Glo Minerals

Vickie Zoe fra Glo Minerals starter med at lægge primer efterfulgt af naturlig foundation og lys concealer under øjnene for at lysne. Øverst på kindbenene lægger hun en rosa blush, og på området fra øverste øreflip til mundvigen en dybere brun. Brynene tegnes fyldige med brun brynfarve, inden Mariannes lysegrønne øjne fremhæves med skyggefarver i blommebrune toner: Først lægges en rosa-beige grundskygge på hele låget, hvorefter der suppleres med en mørk blommebrun farve i globelinjen og på yderste del af låget. I inderste øjenkrog lægges en helt lys skygge for at lysne og gøre øjnene større, og på vipperne lægges en sort mascara, hvilket gør vipperne fyldige og lange. Midt på kinden dupper Vickie Zoe let med rosa-pink blush for at skabe et friskt look, og til sidst afrunder hun den feminine og friske makeup med rosa læbestift.

Tip

Lad dine bryn få mere fylde. Markerede bryn giver god balance til dit flotte mørke hår. Forsøg eventuelt med bryn-serum for at fremme hårvæksten, som er blevet holdt nede i lang tid ved for aggressiv plukning.

De 3 bedste fra Glo Minerals og Yon-Ka Paris

1. Frisk både ansigt og makeup op med den super nærende og opkvikkende Lotion Yon-Ka, der er beriget med hele 5 olier, som er ultralette og ikke fedter. Yon-Ka Paris, 200 ml, 304 kr.

2. Brug en nærende, naturligt dækkende foundation til den lette makeup i dagligdagen. Creme Teintee Tinted Protection Natural Tan giver ansigtet udstråling og farve. Yon-Ka Paris, 290 kr.

3. Giv kinderne glød og friskhed med blush i den naturlige farve Sheer Pastel. Glo Minerals, 275 kr.

Hår

Marianne har et dejlig kraftigt hår med let naturfald og lidt rester af lyse reflekser. Vickie Zoe fra Dennis Knudsen giver håret en varm chokoladebrun nuance med masser af spil, inden håret klippes til kort skulderlængde med luftigt pandehår. Den klassiske pagestil gradueres i spidserne med let skråning frem mod ansigtet. Håret fønes over børste og styles.

Tip

Fremhæv dine kindben med en frisure, der ikke skjuler ansigtet. Udnyt hårets naturlige fylde og fald, og støt eventuelt med volumenspray.

Adresseliste

Plus Fine, Østerbrogade 51 A, tlf. 5213 380

Pico, tlf. 35 55 87 69, www.p-i-c-o.dk

Maanesten, maanesten.com

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Marianne er kørt fast i den samme stil og har svært ved at kaste sig ud

i sæsonens tøjtrends. Sats på at købe enkelte trendy styles og mix med det tøj, du har i forvejen – så vil du få mange flere muligheder, råder stylist Birgit Axelsen.

Læs også