makeover
Stil

Makeover: Blød stilen op med blåt

1. december 2015
af Birgit Axelsen og Kirsten Holst
Foto: Heidi Maxmiling
Makeover: Helene på 23 ender ofte i de lidt for sikre valg som jeans og skjorte – og særligt i farven sort. Med fokus på nuancer af blå samt den populære 70’er-trend viser FEMINAs stylist Birgit Axelsen, hvordan Helene kan bryde med det sorte uden at gå på kompromis med den enkle og klassiske stil. Samtidig råder hun Helene til at skrue op for detaljerne ved f.eks. at gå efter rå støvler, striber og quiltede materialer.

Helene fik en makeover med FEMINA

Hvem: Helene Juhl, 23 år, fra Valby.Tøjstørrelse/højde/vægt: 36/174/62.Stil: Enkel og klassisk, går ofte i sort.Fritid: Løb, strikning og hygge med kæresten og venner.Uddannelse og job: Finansøkonom, trainee som bankrådgiver. Kunne du også tænke dig en total makeover med FEMINA? Så se her, hvordan du gør MAKEUP-RÅD FRA INK BY DENNIS KNUDSEN Helene har fin ung hud og går til daglig med en meget nedtonet makeup, men Rikke fra Dennis Knudsen ønsker at vise, hvordan Helene kan fremhæve sine øjne og hårfarve. Først lægges en udglattende primer, dernæst en let foundation i en naturlig tone og en varm rouge på kinderne. Øjenmakeuppen i gyldne efterårsfarver består af mørk brun i globelinjen og yderst på låget, som tones sammen med fersken-terrakotta i inderste øjenkrog. Langs vippekanterne tegnes blødt op med sort streg, der understøttes af mascara på vipperne. Læberne fremhæves med varm mørkerosa læbestift. DE 3 BEDSTE FRA INK BY DENNIS KNUDSEN 3 smukke brunlige øjenskyggefarver, som passer perfekt til de kolde måneder. Palette Eye Shadow 01 Autumn, 190 kr. Giv dit ansigt glød med en solskinspudder. Anvendes på pande, næseryg, kinder og hage. Bronzing Powder 03 Tan, 180 kr. Få farvemættede læber med en læbestift, der holder længe, og som samtidig fugter og plejer. Perfekt Stay Lipstick 12 Terracotta, 130 kr.

DE FIK OGSÅ EN MAKEOVER - SE FLERE FLOTTE FORVANDLINGER HER

3 GODE TIPSkift sort ud med en dyb blå, der er bedre til meget lys hud.Er du høj og slank, så køb ikke dit tøj for stort.Vil du spare penge, så tænk i kombinationer, når du shopper. Gå efter tøj, som kan bruges både privat og på jobbet. FRISØREN ANBEFALERHelenes lange hår har slidte længder, så Rikke fra Dennis Knudsen giver håret et sundere look ved at klippe et godt stykke af og give det en skarp, lige kant. Frisuren får samtidig løft og fylde med klipning ind i håret, og Helenes svagt røde lokker intensiveres i farven med en dyb rød-brun tone. Også brynene farves mørkere for at fremstå mere definerede. Til sidst kreerer Rikke et pandehår med tyngde og skrå længde, som giver Helenes ansigt karakter. FRISØRENS RÅDInvestér lidt ekstra tid i stylingen indimellem. Skab f.eks. fylde ved at føne med en rundbørste, eller brug et styling-jern, som både kan glatte og lave flotte krøller.
https://imgix.femina.dk/1537-shapeguide-banner-artikel_1.jpg
AdresserHår: Dennis Knudsen, Ny Østergade 10, Kbh. K, tlf. 3314 0222. Makeup: Ink by Dennis Knudsen, tlf. 3314 0222. Tøj, sko og tilbehør fra Nørgaard på Strøget, Amagertorv 13, Kbh. K, tlf. 3312 2428, som ikke kan garantere, at det anvendte stadig findes i butikken.

Læs også