Kronprinsesse Mary
Stil

Kronprinsesse Mary: Lær hemmeligheden bag hendes elegante stil

5. februar 2018
af Julie Blichfeld
Foto: All Over
Både herhjemme og internationalt beundres kronprinsesse Mary for sin tidløse og klassiske stil, og den 48-årige kronprinsesse, som har fødselsdag i dag, er med sit elegante og eksklusive look et stil-ikon for mange. Og så er hun en mester i at bære print på den HELT rigtige måde.

Kronprinsesse Mary er et af Danmarks absolut største stilikoner - og kilde til stor inspiration blandt mode-entusiaster. Og det er der en god grund til, siger modestylist Julie Blichfeld:

- En af de ting, Kronprinsessen mestrer til fingerspidserne, er hendes brug af print og mønstre.

- Og så ligger nøglen til hendes elegante looks oftest i detaljen. For eksempel er hendes stiletter til et printet look altid holdt i enten en matchende nuance eller i en neutral farve, for eksempel nude, som i øvrigt også får benene til at syne længere. På den måde fremstår hendes look ikke rodet, men i stedet eksklusivt og let. Det samme gør sig gældende for hendes smykker, som også er farvekoordinerede efter outfittet.

Kodeord, når du bærer print

  • Er du ikke vant til at bruge print, kan du starte med at bære et diskret print sammen med en ensfarvet over- eller underdel
  • Er du modig, kan du kaste dig ud i flere print på samme tid, hvis du føler dig tryg og godt tilpas i tøjet
  • Et par neutrale nudefarvede pumps eller stiletter er gode at bruge til print, da de får looket til at fremstå roligt i stedet for støjende
  • Bruger du print, så sørg for at kombinere det med tøj eller accessories i matchende nuancer

I GALLERIET HERUNDER KAN DU FÅ NOGLE EKSEMPLER PÅ KRONPRINSESSE MARYS ELEGANTE LOOK

Læs også