https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/garderoben/2013/05/1319-geox-shoppingarrangement/1319-geox-shop-arrangement-copy.jpg
Stil

Kom med til eksklusiv shoppingaften hos GEOX

7. maj 2013
af Redaktionen
FEMINA inviterer dig og én ledsager til shopping-aften med GEOX

Sidste års succes gentages, og du og én ledsager inviteres til shopping-aften med FEMINA og GEOX. Til arrangementet vil butikschef Alexandra Ravn Birger Christensen byde velkommen sammen med FEMINAs moderedaktion, som også vil assistere med stylingtips i løbet af aftenen.

I løbet af eventen bydes der på kold vin samt let tapas fra GORMS, mens du og din ledsager får mulighed for at shoppe med 25 % på alle forårs- og sommervarer. Du modtager desuden en flot goodiebag indeholdende blandt andet en Liftactiv Derm Source creme fra Vichy.

Om arrangementet:
Tid og sted:
Torsdag den 30. maj 2013 fra kl. 18.30 til 21.00. Geox, Købmagergade 15, 1150 København K.
Tlf. 3343 3041

Sådan kommer du med
Send en mail med navn, adresse, telefonnummer til abc@birger-christensen.com inden 15. maj 2013. Skriv "FEMINA shopping-aften" i emnefeltet. Pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Du modtager en mail og efterfølgende en invitation fra Geox, hvis du har fået plads.

Alle deltagere får en lækker goodiebag med hjem. I samarbejde med Vichy.

Om GEOX
Geox er kendt for sit slogan: "Skoen, der kan ånde" og elsket verden over for sin unikke kombination af mode og funktionalitet. Geox's store succes med åndbar teknologi er overført til f.eks. jakker, og i dag skaber de to gange årligt en fuld tøj- og skokollektion. Alt sammen i stilsikkert design, topkvalitet og smukke farver.

Hos Geox i Købmagergade i København tilbydes et stort udvalg af Geox's komfortable, moderigtige sko til hverdag og fest samt lækkert tøj til både kvinder, mænd og børn.

Læs også