kim Cattrall
Stil

Kim Cattrall genopliver Samantha Jones i ny kampagne

17. marts 2022
af Christoffer Mygind Juul
Foto: Farfetch
'Sex And The City'-stjernen er nyt ansigt for webshoppen Farfetch i deres seneste kampagne, og det er svært ikke at se et glimt af vores favoritkarakter i billederne.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk.

Nok er både 'Sex And The City' og 'And Just Like That' for længst forbi, men det betyder ikke, at vi ikke kan dvæle lidt ved nogle af de ikoniske karakterer fra de populære serier.

Og selvom det er så godt som sikkert, at Kim Cattrall aldrig vender tilbage til SATC-universet som Samantha Jones, så tyder noget på, at det er sværere end forventet at slippe af med den bramfrie PR-kvinde, der gjorde 'Sex And The City' til den mest sex-positive serie i sin tid.

For i dag er der nemlig offentliggjort en helt ny kampagne for den britiske webshop, Farfetch, med ingen ringere end Kim Cattrall som ansigt. Og det er ikke helt uden grund, at hun virkelig giver os Samantha-vibes.

kim Cattrall

For om den nye kampagne har Fartfetchs kreative direktør Yanis Henrion til Womens Wear Daily nemlig udtalt, at valget på Kim Cattrall som ansigt for den nye kampagne, blandt andet er takket være hendes rolle som Samantha Jones i 'Sex and the City', der har gjort hende til en af de mest ikoniske modepersonligheder i vores tid.

Kim Cattrall er dog ikke det eneste kendte ansigt, der er med i kampagnen.

Skuespilleren Josh Hartnett, der blandt andet er kendt for sin rolle i storfilmen 'Pearl Harbor', er også en af ansigterne i kampagnen, der ifølge den kreative direktør hylder ikonisk mode i pop- og kendiskultur.

Se nogle af billederne af Kim Cattrall i kampagnen herunder, og bedøm selv, om du får lige så meget Samantha-vibes, som vi gør.

kim Cattrall
kim Cattrall

Læs også