Julia Roberts gult suit new york culottebukser
Stil

Julia Roberts' bukser fik alle til at løfte øjenbrynene. Er det en ny trend?

5. maj 2022
af Aino Oxblod, femina.se
Foto: Ritzau Scanpix
Julia Roberts er kendt for sin modesans, og hun har været trendy i årtier. For nyligt dukkede hun op i et par gule bukser, der alligevel fik mange til at løfte øjenbrynene. Se looket her!

Julia Roberts har været en af ​​Hollywoods største stjerner i over 25 år - med roller i ikoniske film som Notting Hill, Ocean's Eleven og Pretty Woman har stjernen cementeret sin ikoniske status i filmindustrien.

I løbet af sine mange år i rampelyset har Julia Roberts også vist, at hun både er moderigtig klædt og kender tidens trends.

Hun er flere gange blevet hyldet som en af de bedst klædte på den røde løber til filmfester verden over.

Julia Roberts blev for nylig fotograferet på gaden i New York i forbindelse med sin deltagelse i tv-talkshowet ”The Late Show with Steven Colbert”.

Stjernen var efter showet klædt i et unikt lysegult jakkesæt med en matchende skjorte. Der til bar hun sorte jakkesætssko med en lille hæl.

Julia Roberts gult suit new york culottebukser

Delte meninger om bukserne

Jakkesættet havde et klassisk look med en almindelig enkeltradet jakke. Det var dog særligt bukserne, der fik nogle til at løfte øjenbrynene.

”Julia Roberts bar de kontroversielle bukser, som vi alle er bange for at bære uden for huset,” skrev modemagasinet In Style efter Julia Roberts var spottet i New York.

Julia Roberts havde nemlig et par ekstremt brede jakkesætsbukser på, som fra siden nærmest ligner en nederdel mere end et par bukser.

Buksemodellen hedder culotte og er en af ​​de mere omdiskuterede modetrends ifølge magasinet.

Nogle culottebukser går helt til anklerne, ligesom det par Julie Roberts bar i New York, mens andre culottebukser minder mere om lange bermudashorts.

Julia Roberts gult suit new york culottebukser

Den brede silhuet og de bare ankler giver et helt specifikt look, som nogle kan lide, men andre finder mindre flatterende.

Uanset hvad du synes om buksemodellen, kan vi i hvert fald konstatere, at den lysegule tone er noget, der passer perfekt til Julia Roberts og foråret.

Og så fremhæver det hendes smukke rødbrune hår!

Artiklen blev første gang bragt på femina.se. Dette er en redigeret version.

Læs også