entré
Stil

Inspirerende idéer: Sådan pifter du din entré op

25. august 2017
af Nadja Wehlitz ·
Foto: Pernille Enoch | wehlitzenoch.dk
Entréen er det første rum, der møder både dig og dine gæster, når I kommer ind ad hoveddøren. Alligevel er det oftest ikke her, vi bruger mest krudt på indretning. Lad ikke jakker, frakker, nøgler og sko i hobevis tage magten, men kig med her, og snup idéerne, så du nemt kan få styr på stilen i din entré.

HER FÅR DU MASSER AF IDÉER TIL AT PIFTE DIN ENTRÉ OP

Dekorative indslag Entréen er ikke kun et praktisk sted til opbevaring af overtøj osv. Det er også det første, du og dine gæster ser, så gør lidt ud af den, og husk de dekorative elementer.
https://imgix.femina.dk/1733-entre-1.jpg

En billedhylde er nem at montere og endnu nemmere at skifte ud i løbende. Brug hylden både til billeder, og også en lille skulptur eller plante vil pynte her.

Maling gør underværker En malet væg er en dekorativ og rimelig hurtig måde at ændre stilen i entréen.
https://imgix.femina.dk/1733-entre-6.jpg

Har du et mørkt rum, kan det være en fordel at lade et stykke væg være hvidt foroven, så den mørke væg ikke bliver for tung. Sæt et panel på væggen som afslutning, og mal det i samme farve som væggen.

Kreative løsninger Er din entré en størrelse, hvor du har plads til lidt mere, så prøv med en stol og en alternativ opbevaringsløsning.
https://imgix.femina.dk/1733-entre-11.jpg
I stedet for de klassiske knager kan du bruge et par rundstokke til at lave ophæng. Hæng rundstokkene op med beslag til gardinstænger, og hæng evt. to rundstokke forskudt ift. hinanden. Hæng kroge og bøjler på rundstokkene, så du har masser af muligheder for ophæng. SE OGSÅ: Guide - Inspiration til din entré FIND MERE INSPIRATION TIL DIN ENTRÉ I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også