Hudpleje
Annonce
Hudpleje

Test: Hvilke hudplejeprodukter fungerer bedst til din hud?

3. juni 2024
Annonce for Sanex
Det kan være svært at vælge de bedste produkter til huden, hvis du ikke kender din huds behov. Tag testen her, og bliv klogere.
Logo

Det er irriterende at bruge penge på et produkt, som ikke virker for en. Og det er netop risikoen ved ikke at kende sin hudtype og hudens behov.

Du risikerer at få et hudplejeprodukt, der fedter eller slet ikke fugter nok. Et produkt, der i hvert fald ikke hjælper dig til at opnå den sunde og velplejede hud, som du drømmer om.

Ved at kende din huds behov har du omvendt mulighed for at investere i hudpleje, som rent faktisk virker for dig. Hvis du vil have den bedste rutine til din hud, kan du tage testen herunder for at få et praj om, hvilke produkter der bedst matcher dig.

Vær dog opmærksom på, at det kan være svært at bestemme sin huds behov, og at der er mange faktorer, der spiller ind. Testens resultat kan derfor kun fungere som en guideline og en indikator for, hvad din hud sandsynligvis har brug for – ikke som en almengyldig sandhed.

Pas på huden – den passer også på dig

Uanset alder og hudtype er det relevant at passe godt på hudens beskyttende barriere. Det skyldes, at hudens evne til at kunne forsvare sig selv afhænger af, hvor afbalanceret mikrobiomet er. Mikrobiomet er hudens øverste beskyttelseslag, og har stor betydning for hudens sundhed.

Hvis mikrobiomet er ude af balance, er huden mere modtagelig for uvelkommen belastning såsom vind og vejr, UV-stråling, forurening og bakterier. Det kan resultere i, at huden tager skade eller bliver mere sensitiv, ligesom der kan opstå fugttab, tørhed og hudirritation.

https://imgix.femina.dk/2024-04-09/copy-of-4xsanex-copy-640px.jpg

Produkter til alle hudtyper

Ved at vælge produkter, der fremmer et afbalanceret mikrobiom, kan du ikke kun pleje, men også forebygge sensitiv hud. Blandt disse produkter finder du blandt andet Sanex’ nye serie af shower gels, Sanex Expert Skin Health.

Sanex Expert Skin Health shower gels er udviklet sammen med dermatologer. De er skabt med en avanceret præbiotisk og postbiotisk sammensat formel, som understøtter de gode bakterier på din hud og hjælper med at skabe en stærkere barriere mod udefrakommende aggressorer.

Produkterne i serien efterlader din hud mindre tilbøjelig til at blive tør efter hvert bad og giver samtidig 12 timers fugt. De er dermatologisk testet, indeholder 0 %* sulfater og respekterer din huds naturlige pH.

I serien finder du fire forskellige shower gels, der er udviklet til alle hudtyper for at imødekomme de forskellige behov.

Om Sanex

Hos Sanex udvikler de produkter til at holde huden sund. Det gør de ved at understøtte hudens naturlige processer, så den kan fungere bedst muligt.

Sanex har 40 års erfaring, og hele deres sortiment er udviklet med dermatologer for at sikre produkter baseret på troværdig videnskabelig viden og avanceret teknologi. Dermed kan de levere de bedste og mest egnede produkter til hvert enkelt hudbehov.

Læs mere om produkterne i Sanex Expert Skin Health-serien her.

Læs også