Michelle_Obama_Ganni
Stil

Hov. Er det Michella Obama i Ganni fra top til tå? Se det fulde look

18. november 2022
Af Emilie Bech Zerlang
Foto: Kaspar Wenstrup, Jose Luis Magana/AP/Ritzau Scanpix
Det er ikke første gang, at Michelle Obama har kastet sin kærlighed på dansk design ...

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

USA's tidligere førstedame Michelle Obama er aktuel med en ny bog "The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times", der er en opfølger på bestseller-selvbiografen "Becoming" fra 2018.

Michelle Obamas nye bog tager udgangspunkt i hendes eget liv og erfaring, hvor hun prøver at inspirere til, hvordan vi kan bevare håbet og balancen i en tid med mange usikre forhold.

Den tidligere førstedame er den kommende tid på bogturné for at promovere bogen, og det første stop på turen var i Washington 15. november.

Og minsandten om ikke Michelle Obama trådte frem på scenen i et fuldt denim-look fra danske Ganni, der bestod af jeans og en skjorte i denim fra Gannis SS23-kollektion.

Michelle_Obama_Ganni

Fordi det er en del af brandets SS23-kollektion betyder det, at du selv kan få fingrenen i det cool outfit, fordi begge dele er tilængelig på Gannis hjemmeside nu.

Det er ikke første gang, at Michelle Obama har kastet sin kærlighed på dansk design.

Michelle_Obama_StineGoya

Da Michelle Obama i april 2019 gæstede Royal Arena i København i forbindelse med sin "Becoming"-bogturné, var hun klædt i et lyserødt jakkesæt fra Stine Goya, som var specialdesignet til lejligheden.

Læs også