https://imgix.femina.dk/media/article/hjemmestrik-prim.jpg
Stil

"Hjemmestrik" ny diy-bog til alle strikke- og hækleglade

11. april 2019
af Redaktionen
"Hjemmestrik" - 50 lækre ting til din bolig - alt sammen brugbare ting, der er så smukke, at man virkelig får lyst til både at lave og have dem.

Den 11. april kommer der endnu en skøn håndarbejdsbog fra Susanne Gustafsson. I den nye bog ”Hjemmestrik” får du intet mindre end 50 enkle og bæredygtige strikke- og hækleopskrifter på klassiske ting til dit hjem. Bogen er gennemillustreret med farvefotos til hver opskrift.

”HJEMMESTRIK” byder på opskrifter på pudebetræk, vaskeklude, gæstehåndklæder, dækkeservietter, kaffe- og tehætter, tæpper og masser af andre ting i lækkert økologisk garn. Alt sammen brugbare ting, der er så smukke, at man virkelig får lyst til både at lave og have dem.

Susanne Gustafssons enkle designs er lige til at gå til, og der er noget for enhver smag, hvad enten man er til nordiske nuancer, kolonihavestil, det marokkanske look, hvidt-i-hvidt eller pasteller. Derudover er ressourcer og bæredygtighed som med alt andet fra Susanne Gustafssons hånd tænkt ind. En garnrest fra den ene opskrift kan fx bruges til en fin kontrastfarvet kant i den næste.

Susanne Gustafsson (f. 1952) er uddannet designer og har gennem mange år været håndarbejdsredaktør på Femina. Hun driver den populære blog susanne-gustafsson.dk, hvor der er masser af håndarbejdsopskrifter. Har tidligere udgivet Skønne Klude (2016).

Susanne Gustafsson
https://imgix.femina.dk/gustafsson-susanne_hjemmestrik.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også