https://imgix.femina.dk/media/article/sanne_salomonsen.png
Stil

Hele Danmarks rockmama sælger ud af garderoben

24. november 2020
af
Caroline Wilms. Foto: Dan Mariegaard
Har du også altid drømt om at eje et par lækre læderbukser? Så har du nu muligheden for at erhverve et par fra selveste Sanne Salomonsen, når hun i weekenden holder loppemarked og sælger ud af tøjskabet.

Er du til lak, læder, leopardprint og loppemarkeder?

Så har du nu en unik mulighed for at slå en god handel af med Danmarks rockmama, når Sanne Salomonsen sælger ud af sin garderobes guld på et loppemarked i Nordsjælland i weekenden.

Loppemarkedet kommer til at foregå i Dronningmølle på Drømmecaféen, hvor Sanne Salomonsen selv vil være at finde bag kassen - og hun tager selvfølgelig både kontanter og MobilePay.

Ejeren af Drømmencaféen, Anne-Dorthe Liljedahl, siger til TV 2 Lorry, at loppemarkedet allerede har fået mere opmærksomhed, end hun havde regnet med.

- Jeg tror både, at det er Sannes tøj, der trækker folk til, men også hende som menneske, og når folk hører, at hun selv kommer og sælger tøjet, så siger de: "Jeg kan nok ikke passe tøjet, men jeg kommer alligevel for at sige hej," siger hun til TV 2 Lorry.

Loppe-dronningen

Men der går nok allerede nu en masse rundt i rock-dronningens gamle klæder, for det er ikke første gang, hun sælger ud af garderoben.

Hun har flere gange holdt loppemarkeder og lagersalg forskellige steder i Danmark. Derudover har hun også Facebook-gruppen "Sannes flyttesalg," hvor man siden 2012 også har haft mulighed for at få fingrene i alt fra tøj, sko og smykker.

Gruppen oprettede hun, da hun grundet økonomiske vanskeligheder måtte sælge sin villa i Charlottenlund og flytte til et mindre sted og derfor ikke havde plads til alle sine ting.

Om det er grundet pengemangel, hun igen sælger ud, vides ikke, men hun har tidligere på året udtalt til Ekstra Bladet, at corona har ramt hende og mange andre musikere hårdt, da mange af sommerens festivaler blev aflyst.

- Jeg har mistet så fucking mange penge, og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Men sådan er det, sagde hun til Ekstra Bladet i juli.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også