Smykker med sten
Stil

Har du den rigtige sten i dit smykke?

4. november 2016
af Christina Forsberg
Siden tidernes morgen har vi været fascineret af sten, ædelsten og krystaller, og nogle tillægger dem ligefrem en særlig styrke. Q har udvalgt smykker med forskellige sten: Månesten, rosakvarts og turkis. Se her, hvad disse tre kan gøre for dig.

Vi er alle draget af sten. Tænk bare på, når du går en tur på stranden og ser en særligt iøjnefaldende sten, tager den op, vender og drejer den - uden helt at vide, hvorfor det netop blev den. Også vores forfædre har brugt sten så langt tilbage i historien, som det overhovedet kan registreres til bl.a. fremstilling af maling, medicin (i pulveriseret form) og som lindring af såvel fysiske som psykiske sygdomme. Forfædrene udvalgte dem blot instinktivt og mærkede efter, hvad de enkelte sten og krystaller kunne hjælpe og lindre med.

Læs også: Guide: Understreg din stil med smykker

Du kan mærke energien

Skal du finde lige DIN sten, så kig grundigt på ædelstenene, gør som forfædrene, og udvælg den eller dem, du er tiltrukket af. Måske vil du mærke energien fra dem, føle en varme i hånden eller at hårene rejser sig, når du har fat i den rigtige. Dvs. den eller dem, der kan hjælpe dig med den udfordring, du står med - hvad enten den er fysisk eller psykisk. Du kan også risikere at opleve det modsatte: At denne sten skal du intet have med at gøre! Dette oplever du, fordi det, som denne sten kan hjælpe med, ikke er det, du tumler med.

Smykker med tre skønne sten

Denne artikel indeholder affiliate-links

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også