https://imgix.femina.dk/media/article/1441_guld_art.jpg
Stil

GULD: 12 gyldne modefund + sådan bruger du farven

9. oktober 2014
af Charlotte Hallbæck
Foto: PR
Livet må godt blive lidt overdådigt en gang imellem og den nemmeste måde at tilføre lidt ekstra glamour til hverdagen, er ved at iføre sig det pureste guld! Vi fejrer FEMINAs store guldnummer med 12 gyldne og elegante modefund, der kan kombineres, eller bruges hver for sig...

Det kræver sin kvinde at bære guld – eller i hvert fald dét, der ligner guld! Her får du et par få tips til det gyldne look – så går du ikke helt galt i byen til julefrokosten eller på kontoret…

1. Guld går godt til de fleste hudtoner, så længe du sørger for at finde den nuance, der klæder din hudtone bedst. Har du en varm/brun hudtone, kan du sagtens bære de varmere nuancer af guld, mens du med en kold hudtone skal sørge for at holde dig til de mere kølige nuancer af guld.

2. Man kan nemt komme til at se lidt udvasket ud i guld, hvis man er blondine. Et godt pejlemærke er, at du skal finde en tone, der er et par nuancer mørkere eller lysere end dit hår.

3. Dine sko skal helst være en forholdsvis neutral farve for ikke at forstyrre det gyldne look. Et par nude stilletter eller pumps vil være bedst.

4. Du kan sagtens kombinere guld med andre farver. Sort, blå, rød, grøn og hvid er f.eks. nemme at kombinere med guld.

5. Er du rigtig modig, kan du også kombinere med andre metaller – sølv giver f.eks. en rigtig flot og festlig kontrast.

https://imgix.femina.dk/1441_guld_art_lille.jpg

Læs også