https://imgix.femina.dk/media/article/1737-kontor-prim.jpg
Stil

Før og efter: Fra roderum til kontor med plads til det hele

27. september 2017
af Signe Munk Lund
Foto: Tia Borgsmidt
En hel skabsvæg med indbygget skrivebord og masser af opbevaring blev løsningen, da Dorte og Axel skulle have styr på deres kaotiske kontor.
Kontor, garderobe, opbevaring. Ønskerne var mange til Dorte og Axels ekstra rum i huset, som indtil nu havde været lidt af et multi-roderum. Der var med andre ord brug for en ny indretningsløsning , der kunne klare det hele – og som samtidig var pæn at se på og lidt mere rengøringsvenlig end løse bøjlestænger og diverse opbevaringsmøbler.
Parret blev ret hurtigt enige om, at skabe med låger, der kunne lukke rodet inde og støvet ude, var klart den bedste løsning. Valget faldt på budgetvenlige Ikea-køkkenskabe, der passede i mål, så de kunne udgøre en hel væg i rummet. I siderne er der monteret praktiske højskabe, og foroven er der sat lavere skabe hele vejen hen for at udnytte rummets fulde højde. Samtidig giver det illusion af, at skabene er en væg i rummet snarere end et stort klodset møbel.
SE OGSÅ: De fede fronter gør forskellen i det store køkken Let og luftig løsning De dybe skabe har givet masser af opbevaringsplads, men har takket være dybden også givet plads til et skrivebord, som var en af de funktioner, familien heller ikke ville undvære. Axel, der har hænderne skruet godt på, kastede sig derfor ud i at montere en svævende bordplade og hylde, der kunne hænge i en niche mellem skabene. Bordpladen i massiv eg er skruet gennem siderne på skabene og ind i bordpladen. På den måde er der undgået bordben, der hverken er pæne eller særlig praktiske. I hullet mellem bordpladen og hylden er opsat en blød masonitplade, malet med blå maling, som en praktisk opslagstavle, der samtidig giver farve og stemning til kontoret. SE DEN FLOTTE LØSNING I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også