https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1338-femina-tester-riskoger.jpg
Stil

FEMINA tester: Riskoger fra Lékué

25. september 2013
af Susanne Gustafsson
FEMINAs madredaktør Susanne Gustafsson har testet riskogeren fra Lékué. Og her er resultatet perfekte ris, korn og quinoa – hver gang

Har du en mikroovn, og er du vild med ris, så er riskogeren fra Lékué lige den ting, du ikke vidste, du manglede. Bare ned i riskogeren med ris og vand, ind i mikro’en, og så passer den ellers sig selv og dine ris, som hverken koger over eller brænder på, og det går også lidt hurtigere end i en gryde. Der følger opskrifter med til forskellige typer ris, korn og quinoa, så resultatet bliver perfekt hver eneste gang – i hvert fald efter et par gange. For jeg indrømmer, at jeg lige skulle afprøve riskogeren, før jeg var helt tilfreds, men det er jo med mikroovne som med almindelig ovne – de er forskellige.

Riskogerens underskål har en let termo-effekt, og er sådan set pæn nok til at sætte ind på spisebordet, så det er da en ekstra gevinst.

Riskogeren koster 299 kr. og fås bl.a. i Bahne og Inspiration, og Hamonoya oplyser nærmeste forhandler på info@hamonoya.dk eller tlf. 4536 3613.

LÆS OGSÅ: FEMINA tester det geniale grydelåg

Læs også