https://imgix.femina.dk/media/cf00c651e38e42baa24f09f1edd24ced.jpg
Stil

Er der en designer gemt i dig?

29. november 2011
af Redaktionen
Så er det nu du har chancen for dit store gennembrud. Det danske modefirma MUUSE afholder nemlig en designkonkurrence i samarbejde med det legendariske modemagasin Vogue Talents – og du kan vinde den.

Konkurrencen kalder alle up-and-coming kvindetøjsdesignere til at indsende deres mini-kollektioner til muuse.com hvor de vil blive sat til offentlig online-afstemning og derefter præsenteret for VOGUE Italias senior moderedaktør Sara Maino forudset at de får nok stemmer til at være blandt de 50 bedste.

Ud af disse 50 designere, vil Ms Maino udvælge de sidste 10 finalister der vil få en chance for at indgå i den endelige offentlig afstemning om at blive "MUUSE's most promising designer by VOGUE Talents " med en feature og et billedgalleri på Vogue Talents samt blive udnævnt som månedens designer på MUUSEs hjemmeside under modeugerne i februar 2012.

Dette er en enestående mulighed for up-and-coming designere for at få deres første kollektioner produceret og sat til salg, og på samme tid få en høj profil eksponering i en af verdens førende modemagasiner. Konkurrencen hedder "MUUSE's most promising designer by Vogue Talents"
Deadline for indsendelse er d.15 december 2011

Læs også