https://imgix.femina.dk/media/340bd82d2337487ead4bb70e087e69f3.jpg
Stil

Efterårets 4 største tendenser

4. august 2011
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Martin Tanggaard
En ny sæson er skudt i gang, og her får du de 4 hotteste tendenser – lige nu. Stjæl de bedste tips fra catwalkmoden, og sug til dig, når de danske designere giver deres bud på et stærkt efterårslook

TREND 1: 80'ER
De er tilbage igen-igen - midt 80'erne. Høje sneakers, sort/hvidt print og silhuetter med store skuldre og oversize frakker. Den mere femine stil med pencil-skirts i små tern tilsat små jakker.

TREND 2: ETNISK
Mange af de udenlandske designere har et strejf af det etniske eller hele looks på catwalken. Flotte prints på capeer, ponchoer og kjoler i skønne brændte farver som rød, orange og gulv. Vælg dine accessories med et etnisk twist, hvis du ikke er til hele looket.

TREND 3: HERRESTIL
Mange designere, både danske og udenlandske, er inspireret af mændenes verden denne sæson. Collegelooket med flere lag eller det helt stramme suit kommer vi til at se meget af. Kombinér med flere accessories fra herrerne som snøresko , hat og briller.

TREND 4: PANGFARVER
Det er den stærke farvepalet, der får lov til at dominere dette efterår. Alle farver er velkomne og skal helst mikses tone i tone, hvilket også gælder sko. Det er tilladt at dæmpe med en mørk laksko eller en neutral taske.

Læs også