https://imgix.femina.dk/media/df7c6e2c7abe4b1487a158b4435be077.jpg
Stil

Dortes Makeover

29. april 2009
af Silke Grane og Birgit Axelsen
Foto: Louise Kontala
Smukke Dortes eneste problem var, at hun ikke rigtig turde prøve noget nyt. Det lavede Femina om på med en makeover, der for alvor fik skønheden frem i den 35-årige pædagog

35-årige Dorte fra Charlottenlund har det hele; hun skal bare lære at bruge det. Femina gav hende en makeover, der forvandlede den lidt kedelige Dorte til en sprudlende, smuk og selvsikker kvinde.

Sommerlook til det fine hår
Dortes hår er det typisk fine skandinaviske og trænger til lidt mere fylde og en friskere farve. Klipningen i mange fine etager i forskellige længder i underhåret giver godt med løft og støtte til pagefrisuren. De lyse reflekser i to kolde og en varm nuance giver flot spil og har også en afstivende effekt på hårets struktur. Føntørringen fremhæver hårets nye nuancer, og Jesper fra Koko Coiffure anbefaler Dorte at føntørre håret efter hver vask, så de plejende virkemidler fra shampoo og balsam aktiveres af varmen. Graham Webb Brit Style stylingmousse bruges i det fugtige hår før føn, og til den afsluttende styling bruges Graham Webb Styling Paste, en fed voks, der blot bruges sparsomt til at forme og definere det nye look med.

Dorte Thoft-Christensen
Dorte Thoft-Christensen
Skøn flagermuskjole i chiffon til 179 kr. over en paillet-bh (del af bikini) til 129 kr. Inderst et par sorte leggings til 79 kr. Sandalerne koster 349 kr. Alt er købt i H&M.Dortes nye frisure og makeup fremhæver hendes smukke ansigtstræk

Makeup
Dortes fine, smukke hud får et ensartet look med flydende foundation i neutral lys beige, der fordeles med børste. Overfladen får et smukt, silkeagtigt skær med den mineralske pudder, der børstes over hele ansigtet. Ansigtet får frisk, naturlig glød med blush i en smuk varm terrakotta nuance. En kompakt pudder med perlemorsskær danner grundlaget for øjenmakeuppen, som fordeles på den bevægelige del af øjenlåget op til globelinjen samt som highlighter i yderste del op imod brynet og endelig lidt rundt om øjnene i den yderste nederste del. Chanels øjenpalette i brune nuancer passer flot til de blå øjne, hvor Marianne bruger den champagnefarvede mørkbeige på hele låget og den mørke chokoladebrune under de nederste vipper. Der tegnes med brun øjenblyant i den våde kant for at give øjnene dybde og karakter, inden vipperne markeres med sort mascara. Læberne tegnes op med pink læbeblyant og fyldes ud med en skøn blank gloss i lys pink.

FAKTA

Navn: Dorte Thoft-Christensen.

Alder: 35 år.

Bor: Ordrupvej i Charlottenlund.

Børn: To børn på fire og fem år.

Job & uddannelse: Pædagog, ansat i vuggestue.

Fritidsinteresser: Maler oliemalerier, syr, spiller klaver og synger.

Min stil: Klassisk.

Højde & vægt: 170 cm, 62 kilo.

Tøjstørrelse: 38.

Fortrin: Du har bare det hele! Udnyt det!

Dorte Thoft-Christensen
Dorte Thoft-Christensen
Dortes problem er, at hun ikke tør så meget og skal bruge lang tid, før hun synes, noget er smart!

Sart rosa strikcardigan til 349 kr. og T-shirt med kabeleffekt til 129 kr. Jeans fra &Denim til 398 kr. og smalt bælte til 129 kr. Lakskoene koster 249 kr. og den blomstrede taske 249 kr. Alt er købt i H&M.

Læs også